Maledivy

Maledivy Zdroj: Shutterstock

Srovnávače dovolených zaznamenávají velký úspěch. Předchází případným komplikacím při cestování

Oblast cestování na sebe v dnešní době vzala podobu nekonečného množství neomezených možností. Výprava do zahraničí s batůžkem umožňuje stát se dobrodruhem a prožívat každý den jinde, ale pro pracovně vytíženého člověka nepředstavuje efektivní způsob, jak trávit dovolenou. Tu nalézá spíše v jasně definovaných okolnostech, komfortu a relaxaci. Vhodného pomocníka, který ušetří čas i energii při výběru dovolené, nabízí srovnávač zájezdů NaCesty.cz.

Maledivy, tropický ráj

Průzračné moře, tajemný podmořský svět, laguny, stylové bungalovy i luxusní hotely a zářivé pláže kam jen oko dohlédne. Dovolenou na Maledivách si užijí jak zamilované páry toužící po absolutní romantice a soukromí, tak i lidé vyhledávající aktivní dovolenou s rodinou. Ceny se na Maledivách pohybují výše než v jiných exotických destinacích, nicméně kdo umí hledat, bude překvapen dostupností některých ubytovacích zařízení. Z tohoto důvodu je vhodné dovolenou plánovat skutečně s předstihem a znát všechny možnosti. To vám usnadní vyhledávač zájezdů NaCesty.cz, který na Maledivách porovnává nabídky až devadesáti hotelů od německých cestovních kanceláří. Výhodou jsou vedle nízkých cen a široké nabídky i např. přímé lety z Frankfurtu. Pohodlně a bez přestupu se tak můžeme dopravit přímo do tropického ráje.

MaledivyMaledivy | Shutterstock

Zimní odpočinek v Karibiku?

Dominikánská republika se nazývá perlou Karibského moře. Turisty láká nejen stále slunečné počasí ale i příznivé teploty. Nádhera ukrytá pod mořskou hladinou přímo vybízí k jejímu objevování. Výpravy lodí a potápění zde díky přírodním krásám nelze nemilovat. Šnorchlování, lodě a potápění nejsou jedinými vodními zážitky. Severní pobřeží s okolím Cabarete je skvělé pro windsurfing, kiteboarding a mnohé další. S plánováním vaší rodinné dovolené v Dominikánské republice vám opět pomůže vyhledávač zájezdů NaCesty.cz. Podle vámi zadaných požadavků vyhledá to nejvhodnější ubytování vzhledem k destinaci. Díky spolupráci s německými cestovními kancelářemi vybírá v oblasti Dominikánské republiky z více než stotřiceti hotelů, z nichž některé na českém trhu dokonce ani nejsou v nabídce.

Dominikánksá republikaDominikánksá republika | Shutterstock

Pohodlně NaCesty.cz

Vyrazit na zaslouženou dovolenou - sen každého tvrdě pracujícího. Samotnému odjezdu ale bohužel předchází zdlouhavý a únavný výběr zájezdů. Volba destinace ale nároky na dovolenou nekončí. Následuje styl ubytování, kvalita služeb, stravování, zábava… s každým členem rodiny se požadavky na zájezd více komplikují a samotný výběr se protahuje. Skvělým pomocníkem při nákupu dovolené se tak stává web NaCesty.cz. Zcela intuitivní vyhledávač, který podle vašich parametrů nabídne ty nejlepší shody. Jednotlivé ceny jsou ověřeny přímo v rezervačních systémech cestovních kanceláří (včetně ceny za dítě) a je možné si okamžitě celý zájezd, či jen ubytování a letenku rezervovat či zakoupit. Velkou výhodou je spolupráce s německými kancelářemi. To příznivě ovlivňuje kvalitu nabízených hotelů i cen zájezdů. Ty se totiž dle aktuálních kurzů přepočítávají na českou měnu, a změna kurzu Eura se tak okamžitě promítne i do ceny zájezdu.

Za tequillou do Mexika, za slony do Thajska

Kromě dovolených do Dominikánské republiky a Malediv, nabízí vyhledávač NaCesty.cz i další zajímavé destinace. Můžete vyrazit na jedinečnou Kubu, nebo ochutnat pravou tequillu v Mexiku, užívat si slunce na pohádkových plážích na Mauriciu či Seychelách. V nabídce ale naleznete dnes již tradiční kout Asie Thajsko. Svůj vysněný zájezd jistě vyberou i milovníci surfování, kteří se mohou vydat hledat tu nejlepší vlnu na Srí Lanku.