Zdroj: eVisions

Vyberte si svou kancelářskou židli chytře! Poradíme vám, jak na to

Máte sedavé zaměstnání? V takovém případě trávíte velkou část svého života na své kancelářské židli. Měla by být pro vás ideální. Jestli není, pojďte se s námi poohlédnout po jiné. S výběrem vám pomůžeme.

Pohodlí

Vaše nová kancelářská židle musí být v první řadě pohodlná. Při výběru se tedy zaměřte na to, jak má židle silné polstrování, jestli nabízí houpací mechanismus a jaké opěrky budete moci využívat. Například firma Hawaj, která se zabývá výrobou i prodejem kancelářských židlí údajně nejvíce prodává kancelářské křeslo Nürburg. A není divu, právě to nejlépe splňuje všechny uvedené parametry a ve slevě na stránkách e-hopu Hawaj.cz stojí pouze 2 399 Kč.

Cena

Určili jste si maximální částku, kterou za kancelářskou židli hodláte zaplatit? Pokud se pohybuje někde mezi 2 000 Kč až 5 000 Kč, vyberete si. Jestli se jedná o nižší částku, dejte si pozor. Existuje velmi vysoká pravděpodobnost, že narazíte na židli s nízkou kvalitou a vysokou mírou nepohodlnosti. A to není zrovna dobrá kombinace.

eVisions

Vzhled

Na vzhledu záleží. Židle, která bude ve vaší kanceláři vypadat jako pěst na oko, vám jistě práci nezpříjemní. Svou novou židli si vybírejte tak, aby do interiéru krásně zapadla. Máte třeba v kanceláři červené doplňky? Prohlédněte si kancelářskou židliMontreal, která vás navíc bude náležitě reprezentovat před každou návštěvou.

Praktičnost

Velkou roli hraje také praktičnost. Zajímejte se o:

  • Rozměry – vejde se vám židle za stůl?
  • Kolečka - na jaký druh podlahy jsou vhodná?
  • Nosnost - unese vás?
  • Má židle bederní podporu?
  • Má nastavitelnou výšku a opěradla?
  • Je vyrobena z kvalitního materiálu?

Pokud se vám nějaká konkrétní kancelářská křesla líbí a neznáte na některou z těchto otázek odpověď, zeptejte se. Profesionální prodejce vám rád poradí.