Jiří Ovčáček, Miloš Zeman

Jiří Ovčáček, Miloš Zeman Zdroj: ČTK

První oficiální návštěva prezidentky Slovenska Zuzany Čaputové v ČR (20.6.2019). Prezident Miloš Zeman s tiskovým mluvčím Jiřím Ovčáčkem
Miloš Zeman a Jiří Ovčáček
Vyjádření prezidentského mluvčího k padlému vojákovi v Afghánistánu
Přátelské posezení po natáčení pořadu S prezidentem v Lánech.
Miloš Zeman v Lánech se svým mluvčím Jiřím Ovčáčkem
8
Fotogalerie

Svobodné české ženy si rvou vlasy. Nadsamec Ovčáček se oženil, k oltáři ho dovezl Zeman

Všechny svobodné ženy napříč celou republikou, které lačnily po vláčném těle charismatického a žádaného prezidentského mluvčího Jiřího Ovčáčka, pláčou. Jejich idol a hlavní protagonista jejich erotických snů se oženil. Jiří Ovčáček se oženil se svou ukrajinskou partnerkou, se kterou se znal od jara a kterou tehdy jako uprchlici ubytoval. Své ano si řekly obě zamilované hrdličky v kostele. Podle svědků to byla požehnaná svatba.

„Byl to hezký obřad. Jak nevěsta, tak i ženich měli nádherné bílé šaty. Jiří Ovčáček měl o něco delší vlečku než jeho nevěsta, což mělo symbolizovat, že to on je v dominantním postavení, a tedy v domácnosti bude představovat muže,“ prozradil jeden ze svatebních hostů, který si nepřál být jmenován.

„Pana Ovčáčka k oltáři dovezl sám prezident Miloš Zeman. Pan Ovčáček mu seděl na klíně, když prezidentovo kolečkové křeslo dotlačil k oltáři zaměstnanec Hradu. Bylo to milé a důstojné. Pan prezident šel zároveň Ovčáčkovi za svědka. Původně Jiří Ovčáček požádal Vratislava Mynáře, ale ten se bohužel nemohl svatby zúčastnit, protože kdyby překročil brány kostela, Bůh by ho smetl bleskem a seslal by na lidstvo hladomor. Druhý z Ovčáčkových dvou kamarádů, které kdy měl, Martin Nejedlý zase neodsouhlasil panu Ovčáčkovi manželku z Ukrajiny,“ vysvětloval svatební host.

Byl to skromný obřad, na kterém se sešli jenom nejbližší. Mezi hosty byl přítomný i partner Jiřího Ovčáčka, který byl svatbou zaskočen, stejně jako zbytek republiky. Nikdo z médií nebyl kontaktován ani pozván. Jelikož Jiří Ovčáček běžně prahne po pozornosti médií, lze v tomto případě usuzovat, že svatba s ukrajinskou ženou pro něho byla natolik osobní a intimní, že si nepřál, aby ho fotografové zastihli u oltáře, kterak pláče. Jestli radostí nebo zoufalstvím, to není jisté.

Krátce po skončení obřadu odjel Jiří Ovčáček na svatební cestu. Jestli s ním odjela i jeho novomanželka, není známo. Jisté jenom je, že Jiří Ovčáček si vzal dovolenou a někam odjel.

Zatímco se Jiří Ovčáček aktuálně toulá s manželkou po republice nebo zapíjí svůj žal někde v zastrčeném gaybaru, jeho svatbou končí naděje mnoha vdavkuchtivých žen, které neprahly po ničem jiném než po tom, klofnout hradního mluvčího.

Dlouholetý svobodný mládenec, který má blízko k prezidentovi, jistě bude i finančně zajištěn a je mediálně známý, byl dlouhá léta jasným cílem nejen mnoha zlatokopek a takzvaných slávokopek, ale i upřímných žen, které chtěly najít v životě jen kousek toho štěstí.

Všechny tyto ženy mají smůlu, protože nadsamec Ovčáček už není volný. Skončila tak jedna kapitola.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Svatba Jiřího Ovčáčka je ovšem příjemnou skutečností.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>