Párty Reflex Cannabis Cup 2012

Párty Reflex Cannabis Cup 2012 Zdroj: Stanislav Krupař

Desátá Cannabis Cup party je tady!

Uteklo to jako voda, pohled do kalendáře však neúprosně dokazuje, že naší soutěži je letos právě deset let. Tož přijďte zapařit!

Letošní ročník Cupu byl poznamenán vlnou represí v akci Growshop. Proto letos přišlo méně fotek, než jsme běžně zvyklí, a bylo nutné zrušit kategorii Cannabis Akt. Došlé fotografie přes obavy autorů o anonymitu však ukazují, že české pěstitelství je na té nejvyšší úrovni.

S vyhlášením výsledků, které najdete ve čtvrtek v Reflexu, se tradičně pojí mejdan. Letos dokonce dva. Ten pražský proběhne ve čtvrtek v klubu Roxy v Dlouhé třídě, od šestnácti hodin budou nahoře v NoD besedy a od jedenadvaceti hodin pak propukne o patro níž velkolepá party.

Vzhledem k tomu, že jsme z bezpečnostních důvodů udělali letošní ročník anonymní, nedostanou vítězové kromě dobrého pocitu žádný dárek. Úplně jiná situace však bude v Roxy – vstup je sice zdarma, ale vstupenky budou a poslouží také jako lístky do tomboly a výherci vyhrají celou řadu hodnotných výher, jež věnoval náš tradiční partner, pražský Growshop. Hlavní výhra je výlet do Amsterodamu pro dvě osoby. A aby o nic nepřišli ani moravští pěstitelé, o den později, v pátek 21., je v Ostravě místní verze Cannabis Cup mejdanu. Začíná v klubu Marley ve dvacet hodin.

I když jste nevyhráli, tak přijďte zapařit!

Cannabis Cup PartyCannabis Cup Party|Archív