Šikanování tlustých dívek

Šikanování tlustých dívek Zdroj: Archív

Internetoví trollové jedou. Vyhlásili Den šikanování tlustých dívek!

„Bohužel je novým trendem, že čím dál víc mladých dívek přibírá na váze, čímž zabírá více prostoru pro nás. Mimo toho mají dívky s nadváhou větší sklon k agresivitě, smrdí a musíme platit jejich nemoci z našich daní.“

To není názor redakce, ale popis facebookovské stránky, kterou vytvořili "neznámí pachatelé". Jako pachatelé jsou možná neznámí, ale jako trolly je zná celý český internet. Rukopis stránky ukazuje, že to dělá stejná skupina, která vytvořila stránku Den kopání do psů nebo falešné stránky ohlašující úmrtí známých osob.

Toto zatrolení se ale na jejich poměry široce chytá. Mají zde fanoušky - přispěvatele upřímné:

Václav Šakal: Tak sem se přidal do této skupiny, která se snaží alespoň trochu obrátit svět k lepšímu. Udělat Zemi krásnější místem bez obtloustlých slepic, které mne obtěžují svou přítomností. Když se při pohledu na ně dere obsah mého žaludku vzhůru, přeji si jejich zesměšnění, utrpení a nejradši bych naklepal ty jejich bůčky svou nohou a pěstmi.

Mají tu uživatelky, které si z nich dělají srandu:

Simona Laňková: já bych to házela ze skály... kvůli nim děti v africe nemaj co žrát!

A mají i uživatelky rozhněvané:

Terezka Durčosová: Sem tlustá poserte se všichni z toho fakt že jo

Destiny El: Delate si ze me prdel?? Tak Vy jste tezky kostata ty vole, rozkopnout Vam hubu za todle vylizanci!!!!!!!!!

Každopádně - pro ty rozhněvané a upřímné - přečtěte si nejprve něco o tlupě obtloustlých a sexuálně deprivovaných pubescentů ze Sdružení bezcitných, cynických a zlých individuí. Ta banda blbů je tak proslulá, že Bc. Marie Škardová jim věnovala na Filosofické fakultě svou bakalářskou práci "Sdružení Bezcitných Cynických a Zlých Individuí: Trolling na sociální síti Facebook v českém prostředí." Plný text práce najdete zde.

Pohoršení není na místě, jsou to normální kokoti.