Obskočte všechno, co dýchá

Obskočte všechno, co dýchá Zdroj: Profimedia.cz

Dobrá rada nad zlato: Obskočte všechno, co dýchá!

Muž může získat kteroukoliv ženu na světě, neboť ta má všechny předpoklady k úspěšnému pohlavnímu styku: přirození, prsa, konečník a lze použít dokonce i dutinu ústní. Horší je to s mořskou pannou, protože tam není kam – tedy kromě dutiny ústní. Pakliže tedy muž zvolil ženu ke svému sexuálnímu ukájení, učinil tím již ten první správný krok. Ad hoc samozřejmě nechci diskriminovat homosexuály, ale zde se mi jedná o milovníky dámských tělesných vnad. K nim připisuji i sám sebe.

 

Moji kolegové, autoři Alex Doležalová a Jan Jandourek, si dali velkou a záslužnou práci v Reflexu.cz z 29. 12. 2011 pod titulem „Jak holce vysvětlit, že chci jen sex a nic víc?“ Příspěvek se mi líbil, a proto bych rád k němu přispěl se svou „trochou do mlýna“. Tazatel teoreticky může získat každou ženu „do postele“ a nepotřebuje jí o sexu vůbec nic vysvětlovat. Zde je třeba víc dělat než vykládat, neboť sex se ženou nelze okecávat: nejsme v Parlamentě!

 

Jak již jsem řekl, předpoklady má každá, ale musíte zvolit vhodný technologický postup. Zásadně si vybírejte takové druhy něžného pohlaví, kde lze předpokládat, že hledají totéž. Potom je důležitý úvod – tzv. první dojem. Hlavně nezačínejte takto: „Slečno, máte ráda vítr? Já bych vám ho tam totiž hrozně rád fouknul!“ Pakliže má dáma silně nadváhu, a vy přesto pociťujete akutní touhu se na ni dostat, nikdy ji neoslovujte: „Strašně rád bych si přál se s vámi blíže seznámit, ale nejsem horolezec!“

 

 

Kontraproduktivní jsou rovněž pravdy tohoto druhu: „Madam, žádám vás o vaši ctěnou dělohu. Smilujte se nade mnou! Jinak hrozí akutní nebezpečí, že se budu muset večer vrátit domů s tvrdým.“ Ačkoli to zní velmi prosebně, pohleďme pravdě přímo do očí: nějaké milosrdenství ze strany našich samiček tu nelze v dané situaci vůbec očekávat.

 

Joseph Kennedy (otec prezidenta Johna F. Kennedyho) kladl svým synům vždy na srdce: „Oskákejte všechno, co dýchá! Nestarejte se o peníze, těch máme víc než dost. Musíte se soustředit na řízení a blaho Ameriky a k tomu je nutná relaxace. Ten, kdo myslí na dámské přirození, nemůže současně myslet na blaho svého národa. Je proto nutné se předem pořádně na vyvolené krásce udělat.“ Na rozdíl od již výše zmíněného tazatele to měli Kennedyové daleko lehčí. Patřil jim hollywoodský filmový průmysl, a tak stačilo pouze zvednout telefon a zavolat si vyvolenou herečku. John a Robert Kennedyové dávali často přednost Marilyn Monroeové.

 

Našinec takové možnosti nemá, a proto je nutné najít si svou vlastní cestu sexuálních úspěchů. Je nutné si uvědomit několik základních zásad: Muž je lovec a ženu musí „ulovit“ na „háček“ – abych to vyslovil jazykem rybáře. Aby žena zabrala, je nutná ta správná nástraha. Pakliže tazatel říká ženě: „Chci pouze sex a nic jiného,“ nabízí tím rybě, kterou chce ulovit, prakticky pouze prázdný háček, a bez návnady žádná nezabere.

 

Zde je několik mnou v praxi vyzkoušených zásad. Měl jsem ve svém životě okolo padesáti „vážných známostí“. Jsem tedy ve srovnání s celou řadou papežů, Janem Husem, Casanovou, Johnem F. Kennedym a Elvisem Presleym pouze bezvýznamný břídil. Přesto se domnívám, že mám kvalifikaci na to, udílet alespoň ty nejzákladnější rady:

 

Pozor na nudu! Ta je nejnebezpečnějším protivníkem sexuálních radovánek. Jakmile začnete ženu nudit, blíž k sobě vás nepustí. Při seznamování nic „nevysvětlujte“, přestaňte s blbými vtipy, nehulákejte a nečumte jako idiot! Pokud možno s úsměvem začněte mírnými komplimenty, opakujte je v různých variacích a pokuste se co nejrychleji získat důvěru.

 

Nezapomeňte, že chytáte „rybu“ a ta je velice plachá. Stačí jen jeden nepromyšlený pohyb a ona „uteče“. I když se vám nepodaří ještě ten večer s ní vklouznout do postele, zanechte alespoň příznivý dojem. Vybudujte most, po němž se dá i v budoucnu přecházet, a věnujte se mezitím jiným „úlovkům“. V přítomnosti dámy mluvte jenom o ní.

 

Zásadně se nevytahujte a nežvaňte pořád o sobě. Zde hrozí vypuknutí nudy. Toho se držte do té doby, než se ona sama na vás zeptá. Potom začněte lhát, až se trámy budou prohýbat. Udělejte ze sebe čínského císaře, multimiliardáře Rockefellera, mistra světa v běhu na sto metrů, ředitele newyorské burzy na Wall Streetu nebo náčelníka indiánského kmene Šošonů – to je úplně jedno.

 

 

Důležité je podávat to tak, aby tomu věřila. Nezapomínejte na jeden naprosto zásadní princip: Ženy nevzrušují muži krásní, nýbrž úspěšní. Úspěch samce je pohlavně fascinuje. Ztrácejí zábrany a doslova se před ním svlékají do naha, aniž by hnul brvou. Nikoli on, nýbrž oni souloží jeho. Jedná se o jakýsi druh „polovičního znásilnění“ muže ze strany něžného pohlaví. Tazatel může říci: „No dobře, ale já nejsem Hitler ani Mussolini, ani Mao Ce-tung, abych přiváděl zástupy žen k masovým orgasmům. Přesto bych se také rád dostal k tahu.“

 

Když už nemůžete transparentně prokázat úspěch, tak ho alespoň předstírejte. Zkuste to pomocí nějakých polopravd, a pakliže se vám jich nedostává, nezbývá nic jiného než začít přesvědčivě lhát. To je umění samo pro sebe.

 

Rovněž je nutné vyvolat dojem, že oběť vašeho pohlavního chtíče se bude moci na vašem údajném „úspěchu“ intenzívně podílet. Sice neoskáčete všechno, co dýchá, jako v případě Kennedyů, ale jistý úspěch je zaručen. Když jste se dámy časem již dostatečně nabažil, zbavíte se jí celkem snadno naprosto pravdivým prohlášením, že jste si všechno vymyslel, již delší dobu jste bez práce, jste čím dál tím více zadlužen a zdali by nebyla tak hodná a nepůjčila vám pro začátek 50 000 Kč.