Cannabis cup 2011

Cannabis cup 2011 Zdroj: Archív Cannabis Cup

Soutěž o nejlepší snímek s tematikou konopí startuje. Cannabis Cup 2011 v novém!

Letošní ročník Reflex Cannabis Cupu přichází se zásadní změnou celé soutěže. Od letošního roku se s přihlédnutím k tomu, že pěstování méně než pěti rostlin konopí už není trestným činem, ruší všechny pěstitelské kategorie soutěže.

 

Cannnabis Cup se stává fotografickou přehlídkou uměleckých fotografií s konopnou tematikou. Soutěž má od nynějška dvě kategorie: Cannabis Art a Cannabis Akt. V první kategorii soutěží obecné umělecké snímky s konopnou tematikou, v kategorii druhé soutěží fotografie kombinující krásu konopí a krásu ženy.

 

Šéfem poroty soutěže je šéfredaktor Reflexu Ivan Hamšík, jeho zástupcem pak fotograf Reflexu Jan Šibík. V porotě zasednou přední výtvarní a fotografičtí kritici a umělci. Jiří X. Doležal jako zakladatel a hlavní patron soutěže udělí jednomu snímku zvláštní ocenění bez ohledu na soutěžní kategorie. Hodnotné věcné ceny vítězům jako tradičně věnuje žižkovský Growshop (www.growshop.cz).

 

Uzávěrka soutěže je 31. 12. 2011 ve 24.00 hodin, tedy o půlnoci na Silvestra. Vítězné fotografie naleznete v Reflexu. Fotografie do soutěže zasílejte na adrese reflex.cz/cannabiscup.