Prague Pride

Prague Pride Zdroj: Pavel Hofman

JXD: Nejsem pedofil aneb prsa jako důkaz

Slovenská media opět potvrdila správnost rozdělení Československa. Uvažování slovenských medií je opravdu odlišné od těch našich, a ve společném státě by docházelo k řadě tristních nedorozumění. Momentálně mne slovenský server hlavnespravy.cz obvinil z pedofilie.

První opravdu zásadní informací o stavu slovenských medií jsme v Reflexu získali, když známá slovenská televize převzala od Petra Holce zásadní informaci, že se Václav Klaus léčí z kleptomanie. Bylo to po skandálu s Klausem ukradeným perem, a kolega Holec si samozřejmě, jak činí poměrně často, dělal srandu. Slovenská televize však sdělení nedekódovala a odvysílala ji v hlavním zpravodajském čase.

Po sobotním pochodu Prague Pride došlo k podobnému nedorozumění. Jak laskavý čtenář ví, nelíbí se mi, že by měli sexualitu oslavovat jenom homosexuálové a jinosexuálové. Já jsem sice jenom nudný falický heterosexuál, ale fakt mě to baví, tak chci taky demonstrovat. I vyrazil jsem do průvodu s transparentem Souložím s holkama. Účastníci akce byli okouzlující, milí, a moji v daném kontextu menšinovou sexuální orientaci plně akceptovali.

V průvodu šla i skupina - poprvé na veřejnosti - pedofilně orientovaných, kteří se rozhodli vycomingoutovat, ale zároveň k tomu se výslovně distancují od sexuálního zneužívání dětí. Jenom na okraj: Jejich web je na  www.nejenhomo.cz a není na něm kontakt - takže skupinu vyzývám, aby se mi co nejdřív ozvala na jxd(zavináč)jxd.cz, protože reportáž o nich do Reflexu prostě patří. Případnou anonymitu plně respektuji.

Ale zpět od pedofilů k mé maličkosti. Páni kolegové ze Slovenska zaznamenali coming out pedofilů, zaznamenali i mne, a rázem se objevila na webu hlavnespravy.sk skandální zpráva: "V Prahe sa na “pochode hrdosti gejov” ukázali tiež hrdí pedofili so svojimi transparentmi a heslami. Postarší páni mali svoje: “súložím s dievčatami” alebo ”láska víťazí”."

Takže pánové, pro příště, až budete referovat o něčem v Česku, koukněte se na nějaký online překladač. My také nepřekládáme Medzilaborce do češtiny jako Mezilaboratoř. Slovo "holka" česky neznamená jenom dítě, ale také mladou ženu, tak do pětatřiceti čtyřiceti let. Souložit s mladými ženami není projevem pedofilie, je to u starejch chlapů normální a žádoucí. A mojí holce je pětadvacet. Pokud máte ještě pochybnosti: Preference pedofila jsou takové, že se mu líbí děti bez sekundárních pohlavních znaků. Takže jako poslední argument obrázek mé přítelkyně, aneb KOZY JAKO DÚKAZ!

AničkaAnička|Archív JXD