Čtvrtek, 7. 7. 2005

Máme sice v parlamentu oficiálně prázdniny, ale správný zákonodárce nikdy nespí (samozřejmě nemyslím, že bysme pořád chlastali). Dokonce ani doma, vždycky je co zlepšovat (sakra, třeba tu podělanou vodu do tobogánu! Jsou prázdniny a lidi jsou jak blbý. Každej se chce aspoň jednou denně sklouznout. Jak malí.. A ten vůl starosta NE a NE vzít pár tisíc z peněz na kanalizaci od EU… Nakonec je to svým způsobem taky na vodu, ne? Prej žádnou další zlodějinu…. Haha. Kdyby tady viděli pražský byt jeho dcery!!!!). Když jsem večer v hospodě viděl tu hrůzu z Londýna a jak čelem se k tomu postavil TB (v jednu chvíli jím málem padl na pultík) a bezpečnostní složky, hned mě napadlo, že bysme měli něco podobnýho udělat i u nás… Jen tak pro klidný spaní občanů. Čert a voliči nikdy nespí…. Teda spíš Alláh….. Máme tady taky poměrně frekventovaný nádraží, lokálku ráno a večer. A je pravda, že od začátku prázdnin se tady trousí samý divný zarostlý typy s podezřelými zavazadly kolem pasu…. Kdyby se některý z nich na nádraží…. Fujtajbl!! Večer by to hned bylo na Nově a druhej den tady máme BIS, Vnitro, NKÚ…. Mohl bych se jít klouzat i bez vody… Přesvědčil jsem proto starostu, aby v obci ještě večer vyhlásil stav ohrožení a postavil příslušníky, myslím policajty, před nádraží. A taky vybídl lidi hlásit cokoli podezřelýho. Jeden nikdy neví… Ten druhý (první ne: ti dva násoskové se hned zlískali v nádražním bufáči!) byl výsostně geniální nápad! Nevěřil bych, jak užitečný informace lze během jednoho večera a úplně zadarmo získat pro místní volby... Haha… Lidem někdy stačí jen menší impuls a zbytek….. Škoda že to zítra budeme muset zrušit. Starosta říká, že to nemá oporu v zákonu, ani když zákon jsem JÁ.

Máme sice v parlamentu oficiálně prázdniny, ale správný zákonodárce nikdy nespí (samozřejmě nemyslím, že bysme pořád chlastali). Dokonce ani doma, vždycky je co zlepšovat (sakra, třeba tu podělanou vodu do tobogánu! Jsou prázdniny a lidi jsou jak blbý. Každej se chce aspoň jednou denně sklouznout. Jak malí.. A ten vůl starosta NE a NE vzít pár tisíc z peněz na kanalizaci od EU… Nakonec je to svým způsobem taky na vodu, ne? Prej žádnou další zlodějinu…. Haha. Kdyby tady viděli pražský byt jeho dcery!!!!).
Když jsem večer v hospodě viděl tu hrůzu z Londýna a jak čelem se k tomu postavil TB (v jednu chvíli jím málem padl na pultík) a bezpečnostní složky, hned mě napadlo, že bysme měli něco podobnýho udělat i u nás… Jen tak pro klidný spaní občanů. Čert a voliči nikdy nespí…. Teda spíš Alláh….. Máme tady taky poměrně frekventovaný nádraží, lokálku ráno a večer. A je pravda, že od začátku prázdnin se tady trousí samý divný zarostlý typy s podezřelými zavazadly kolem pasu…. Kdyby se některý z nich na nádraží…. Fujtajbl!! Večer by to hned bylo na Nově a druhej den tady máme BIS, Vnitro, NKÚ…. Mohl bych se jít klouzat i bez vody…
Přesvědčil jsem proto starostu, aby v obci ještě večer vyhlásil stav ohrožení a postavil příslušníky, myslím policajty, před nádraží. A taky vybídl lidi hlásit cokoli podezřelýho. Jeden nikdy neví… Ten druhý (první ne: ti dva násoskové se hned zlískali v nádražním bufáči!) byl výsostně geniální nápad! Nevěřil bych, jak užitečný informace lze během jednoho večera a úplně zadarmo získat pro místní volby... Haha… Lidem někdy stačí jen menší impuls a zbytek…..
Škoda že to zítra budeme muset zrušit. Starosta říká, že to nemá oporu v zákonu, ani když zákon jsem JÁ.