Ladislav Bátora

Ladislav Bátora Zdroj: Reflex.cz

Klausův oblíbenec Bátora chodil s nácky na protižidovské přednášky

Na čarodějnice byla zveřejněna skutečně magická zpráva: Ekonomický poradce ministra školství Ladislav Bátora se před šesti lety zúčastnil přednášky o českém protižidovství, kde přednášel nácek Kalinovský z Národního odporu.

 

Ladislav Bátora, předseda národovecké organizace D.O.S.T., vyvolává diskuse od samého počátku svého veřejného angažmá. Poté, co vyšlo najevo, že chodil poslouchat propagandu nácka Kalinovského, přichází čas na to, aby byl ze státní správy odejit. Účast na podobné besídce totiž znamená jediné: Pan Ladislav Bátora byl jedním z nich!

 

 

Monitoroval jsem nácky léta a vím, že takovéhle akce se nepořádají k náboru nových členů, ale jako schůzka pár přesvědčených, kteří se ve svém názoru na problematiku vzájemně utvrdí. Problematikou v tomto případě rozuměj Židy. Na podobné akce nemají přístup novináři a rozhodně tam nesmí ani nikdo, kdo by nepatřil do party, tedy kdo by samotnými nácky jako je Kalinovský nebyl pokládán za člena klanu.

 

Proto by bylo Bátorovo angažmá na čase nazývat pravým jménem: Poradce ministra školství, kterého se zastává prezident České republiky, je člověk s úzkými vazbami na krajní pravici. Tedy nikoliv člověk nějakých názorů, ale člověk, který spolupracuje s nácky. Například chodí poslouchat jejich antisemitskou propagandu.