Tom Cruise

Tom Cruise Zdroj: Profimedia.cz

5 nejlepších (a nejdivnějších) momentů v historii show Oprah Winfreyové

Televize Prima Love začala vysílat poslední sérii nejslavnější současné talk show. Do Česka se tak poprvé oficiálně dostává celebrita všech celebrit Oprah Winfrey. Její pořad po úctyhodných 25 letech na amerických obrazovkách skončil a Oprah se přesunuje na vlastní stejnojmenný kanál. Pět nej momentů z její show ale nebude nikdy zapomenuto… i když některé na Primě neuvidíte.

 

Jim Carrey tančí sám i s omdlévající divačkou

Za časů, kdy byl ještě opravdu slavný a nemusel hrát v blbinách s digitálními tučňáky, se Jim Carrey u Oprah opravdu uvolnil. Publikum jásá. V první řadě vstává rozklepaná divačka. „Chcete se mnou tančit?“ ptá se Carrey s ďábelským úsměvem neodolatelného svůdníka. „Ano!“ odpovídá ona celá rozechvělá, protože se jí právě plní sen. A přestože to málem neudrží (Carrey s ní taky slušně mává), jsou v jednom kole.

 

 

Tom Cruise na endorfinech masakruje gauč

Jedna z největších hollywoodských hvězd nemá slov, a tak skáče po gauči jako šílený orangután. Když se v roce 2005 Tom Cruise svěřil Oprah v přímém přenosu se svými city k jeho dnešní manželce Katie Holmes, postaral se o jeden z nejpřekvapivějších momentů v historii televizního vysílání. Je na drogách? Je prostě magor? Spekulovalo se o různých věcech. Když on ju má prostě fakt rád!

 

 

 

Black Eyed Peas organizují flash mob

Celý dav 21 tisíc lidí shromážděných na třídě Magnificent Mile v Chicagu překvapí nic netušící Oprah koordinovaným tancem během vystoupení Black Eyed Peas. Natáčí se premiéra dvacáté čtvrté série, Black Eyed Peas začínají zpívat I Gotta Feeling a vepředu skáče jediná dívka. Postupně se přidávají další. Flash mob zorganizovala malá skupinka tanečníků, kteří zvládli naučit choreografii tisíce dalších dobrovolníků. Sakra, i když tu odrhovačku nesnášíte, vypadá to dokonale!

 

 

300 nejvěrnějších fanoušků odletí rovnou do blázince

První díl 25. série. John Travolta coby nejoblíbenější host v historii Show Oprah Winfrey na pódiu. Tři stovky nejvěrnějších fanoušků, kteří poslali nejvíce dopisů a byli nejaktivnější na internetu, v hledišti. Na konci Oprah oznamuje, že se natáčení přesouvá do australského Sydney. Komplet včetně všech přítomných diváků. Letadlo bude pilotovat sám Travolta. Propuká pravé nefalšované americké středostavovské šílenství.

 

 

 

Hugh Jackman si rozbije hlavu

Nezničitelný představitel super hrdiny Wolverina je proslulý atlet. A taky nejslavnější Australan v Hollywoodu (smůla, Russelle Crowe…). Natáčení pod širým nebem loni v prosinci v Sydney se proto bez něj nemohlo obejít. Jackman se nečekaně zjevuje na střeše protějšího Opera House. „Okamžitě pojď sem dolů!“ zavelí Oprah. Jackman se zavěsí do kladky a už jede. Přežene rychlost, nad pódiem zabrzdí moc prudce a praští se do hlavy. Ale úsměv neztrácí ani s flastrem na čele.