Jaroslav Cerman, Michal Horáček - ilustrační snímek.

Jaroslav Cerman, Michal Horáček - ilustrační snímek. Zdroj: Facebook, Profimedia.cz

Horáčkův muž: Kdo necucá pyje, islamismus kryje!

Nadcházející kampaň před prezidentskými volbami bude opravdu hustá. Už nyní, skoro rok před volbami, obvinil Horáčkův troll Cerman všechny odpůrce burkini z homosexuality. Kam to půjde dál v příštích měsících?

Příští rok bude prezidentská volba skutečným svátkem všech slušných lidí. Ti všichni jsou totiž nadšeni z kandidatury pana Michala Horáčka, známého bookmakera a textaře. Je to opravdu slušný člověk, to, že byl tak trochu vekslák, dávno odčinil textem k písni Levandulová. Pan Horáček je dokonce tak slušný, že spolupracuje i s občany z Brna, na které jiní kandidáti pohlížejí jako na občany druhé kategorie.

Pan Horáček jde proti tomuto diskriminačnímu trendu, a spolupracuje s panem Jaroslavem Cermanem, jednom z nejviditelnějších brněnských internetových trollů. Cerman dělá Horáčkovi Facebook. „Ano, facebookovou stránku s prezidentskou kandidaturou pana Horáčka skutečně začal dělat pan Cerman, spolupráce začala zkušebně před několika dny a zatím se zdá, že bude mít trvalejší podobu. V podstatě vše, co na ní vidíte, je práce pana Cermana," sdělil Aktuálně.cz Jiří Táborský z Horáčkova týmu.

Zaujalo mne, že ten samý pan Cerman si 10. července ve 20:19 napsal na svou zeď: „Je roztomilé, pro kolik mužů je trvání na ženském odhaleném těle na koupališti tak zásadním krokem v obraně národa, tradice, Evropy a dalších legrací. Nojo, tak to má islám s tím odhalováním ženských těl těžké, no. Jestli ale zlostné trvání na bikinách je nějakým způsobem protiislámského boje, nabízím radu. Islám to má těžké i s homosexuály. Je naprosto zásadní, abyste orálně uspokojili všechny muže ve vašem okolí, milí národovci. Dokud ve vašem sousedství zbyde byť jen jeden jediný pyj, který nepoznal objetí vašich úst a laskání vašeho jazyka, přispíváte i vy k šíření ISLÁMSKÉHO TERORU. Mohli byste k tomu mít i nějaký slogan jako třeba: KDO NECUCÁ PYJE ISLÁMISMUS KRYJE! Je to tak přece fér. Když se ženy musí odhalovat, abyste je vybrali z položky TERORISTA a RADIKÁL, tak vy musíte taky něco.“

Facebook Jaroslava Cermana.Facebook Jaroslava Cermana.|Facebook Jaroslava Cermana

Když jsem si to přečetl, posedla mne ničím nekalená radost. Konečně kandidát, co má poradce, kteřý se nebojí a nazývají lidi s jinými názory, než má on, buzeranty. Spojil jsem se proto s panem Horáčkem, zda i on si myslí, že kdo je proti burkinám, je buzerant. Odpověděl, že nikoliv - ale rozhodně se od výroků pana Cermana nedistancoval. Takže nám pod líbivou maskou slušného a kultivovaného pouličního bookmakera vstřícného k imigraci vyrostl mezi prezidentskými kandidáty homofob jak stehno.

Což samozřejmě výrazně zvyšuje jeho šance stát se prezidentem, kandidáta, jehož štáb se obouvá do homosexuálů, budou přece volit všichni mentálně retardovaní z celé republiky! A že jich je! Takže gratuluji panu Horáčkovi k nové strategii, kterou jeho štáb zvolil.

Ale napadá mne: Jižní Moravu včetně Brna letos trápí extrémní sucha. Takže si pro případ, že by panu Cermanovi vyschnul mozek, dovolím panu Horáčkovi poradit další vtipné heslo. Uplatní je nejlépe v televizních debatách s ostatními prezidentskými kandidáty. Ostatní kandidáty by při jejich příchodu měl - aby souzněl s co největším počtem svých voličů - oslovit: „Vrzly dveře, vrzly v pantu, vstoupilo pět buzerantů!“. Pak ho prezidentský úřad nemine.