Zdroj: ČTK

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Jana Nagyová žádné špiony nezneužila!

Obvinění Jany Nagyové ze zneužití Vojenského zpravodajství je právní i logický nonsens, který se zatím v mediích vůbec neanalyzoval. Nagyová mohla vojenské špiony zneužít stejně málo jako já nebo instalatér, který mi včera vyměňoval vodovodní baterii v koupelně.

Předesílám, že mám vztah s velmi vlivnou ženou, která bez jakéhokoliv přehánění občas drží za penis či ženský genitál řadu významných osobností veřejného a společenského života. Je totiž tantrická masérka. Je to o mne veřejně známo a mám ji na Facebooku, takže to samozřejmě ví i tajná služba. Civilní i vojenská. Takže jsem na tom úplně stejně jako paní Nagyová, akorát že Nečas své politické oponenty držel za koule pouze obrazně. Nyní zde zveřejňuji otevřený dopis Vojenskému zpravodajství - a okamžikem zveřejnění je de facto doručen, protože špioni samozřejmě vědí, co se kde píše. Dopis zní:

„Vážení pánové! Potřebuju proklepnout svoji přítelkyni, zda se kolem ní nemotají nějací závadoví lidé. Mám totiž pocit, že se zaplétá s intelektuály. Pošlete za ní nějaké krtečky z Vámi řízené zpravodajské služby. Nazdar, váš Jyrka Yksáč. Jointu zdar!“

Tímto momentem jsem spáchal naprosto stejný čin jako paní Nagyová. Je samozřejmě možné, že pro mne ještě večer přijede Šlachta & His Melody Makers, ale spíše to nepředpokládám. Pro paní Nagyovou zcela nesmyslně přijeli. A obvinili ji ze zneužití Vojenského zpravodajství, které nikdy neřídila a neměla vůči němu žádnou pravomoc kromě vztahu s Nečasem.

Je možné argumentovat, že po mém dopise špionům možná zavolají Pavlovi Šafrovi, aby mne poslal na psychiatrii, ale určitě nezačnou střežit mou přítelkyni před zhoubným vlivem intelektuálů. Jsem si jist, že jim denně dochází podobných žádostí od nejrůznějších magorů desítky. Jenom po mě vyžaduje minimálně každý týden nějaký čtenář písemně drogy. Neposílám jim je. Vojenská rozvědka podle pokynů magorů taky nepracuje. A to, že vyhověla v té trapárně paní Nagyové, samozřejmě není prohřešek té nebohé ženy, ale těch tatrmanů, co jí poslechli. Takže celý skutek nezní „Nagyová zneužila špionáž“, ale „nejvyšší velení špionáže zneužilo instituci, které velí, aby vyhovělo zamilovaností poblázněné dámě“. Trapas, jaký tajné služby střední Evropy nezažily. Pro vojáky neomluvitelné.

Je pravda, že je to na sebevraždu služební zbraní před portrétem Miloše Zemana. Tu sebevraždu by samozřejmě neměla páchat paní Nagyová, ale ti důstojníci, co jí jak aportující pejsci poslechli a přinesli míček. Ona sama se ale nemohla žádného zneužití špionů dopustit, protože neměla nejmenší pravomoc ty špiony „užívat“ - úkolovat, řídit, kontrolovat, prostě nic. A stíhat někoho bez jakýchkoliv pravomocí za to, že se před ním podělalo vedení Vojenského zpravodajství, náš trestní zákon myslím neumožňuje.