Adam Bartoš

Adam Bartoš Zdroj: Archív

Antisemitské hovado hovoří

Antisemitismus novináře Adama Bartoše přesáhl únosné meze. Když něco podobného jako on napíše dvacetiletý hololebý neonacista, mohou se úřady podělat, jak ho spěchají potrestat. Pokud ale otevřená antisemitská propaganda pochází z pera člověka s vlasy, jako by se nic nedělo.

 

Níže uvedené citace pocházejí z pera Adama Bartoše, který publikuje na různých silně pravicových a euroskeptických (nikoliv neonacistických!) webech. Antisemitismus se rozlézá od plešatců ke zdánlivě slušným „nezávislým novinářům“. Nyní inkriminovaný text:

 

„Čím více jsem časopis KRAUS procházel, tím více se ve mně umocňoval pocit, že docela výstižně by se dal časopis nazvat i jako ,židovský‘. A konečně také jako ,podvracečský‘. Což spolu vše ostatně úzce souvisí.

 

Ne že by ostatní tisk a vůbec mediální svět převážně židovským nebyly, to ony jsou a víme to všichni (jen se o tom nesmí mluvit). Ale v případě časopisu KRAUS jako by šla veškerá opatrnost jeho autorů a sponzorů stranou. Je to časopis exkluzívně židovský. Provokativně židovský. Ostentativně své židovství dávající na odiv.

 

Postavu samotného Jana Krause, na kterém časopis stojí, nyní ponechme stranou. Ale co je velký rozhovor s expremiérem Janem Fischerem v prvním čísle stejně jako propagace jeho syna ve třetím čísle? (Mám dojem, že časopis má zároveň Fischerovi pomoci v případné předvolební prezidentské kampani.) Rozhovor s Halíkem, s Geislerovic děvčaty, anketa, kde najdete výhradně židovskou intelektuální elitu, články Benjamina Kurase a další.

 

Mediální svět je ovládán židovským vlivem, o tom není sporu. Týká se to téměř každého titulu. Co je ale potom časopis KRAUS? Jakýsi extrakt této židovské žurnalistiky a židovské propagandy, odpovídám si. … Židovská propaganda se nám snaží vsugerovat, že jsme jeden z nejhorších národů, kde je zlodějem každý druhý, ne-li úplně každý. Zrovna od Židů taková kritika ale sedne …“

 

Takže upozorňuji pana Bartoše: Pod vlivem mezinárodní židovské lobby je samozřejmě i Reflex, jenž prosazuje židovskou propagandu a potírá protižidovské postoje. Proto posílám link na tento článek — a samozřejmě link na původní Bartošův text — protiextremistické policii. Když mohou hololebce stíhat za samolepky, neměli by zapomenout ani na polopříčetného antisemitu Bartoše s jeho bludy o světě ovládaném Židy. Svoboda slova končí tam, kde začínají pomlouvačné lži o jiném — a Bartošem hlásané paranoidní lži o židovské světovládě jsou stejný jed jako pamflety neonacistů.