Zdroj: Husqvarna

Konec s džunglí na zahradě! Křovinořez vás z ní vyseká.

Jaro převzalo vládu nad zimou a vy se jistě nemůžete dočkat, až bude vaše zahrada jako ze škatulky. Pokud se děsíte při pohledu na spoušť, která na vás v podobě přerostlé trávy na špatně dostupných místech čeká, pak je pro vás křovinořez tím pravým řešením.

Vlastnosti moderního křovinořezu

Křovinořez Husqvarna 525RX využívá široké škály moderních řešení, která zajistí dokonalý komfort při práci a vysokou efektivitu. Tento přístroj je výkonný a má velmi pohodlné ovládání. Nejen, že je odolný, ale poradí si i s prorostlou a hrubou trávou, nálety či podrostem. Skvělého sekacího výkonu je docíleno díky kuželovému převodu s vysokým krouticím momentem a vyžínacímu nástroji, který je umístěn rovnoběžně se zemí. Nemusíte se bát ani práce ve svahu, protože vysoký, odsazený sloupek zvyšuje volnost pohybu právě při práci v tomto terénu.

Pohodlné sekání

Křovinořezy se zpravidla zavěšují na ramenní či zádové popruhy, abyste mohli pracovat i v těžko přístupných místech. Krovinořez Husqvarna 525RX je dodávaný s ergonomickým popruhem Balance 35, který optimálně rozloží zátěž mezi ramena, hrudník a bedra, což vám dopřeje bez přemáhání sekat delší dobu. K tomuto zahradnímu pomocníkovi dostanete strunovou hlavu a travní nůž v základní výbavě s kombinovaným ochranným krytem.