...

... Zdroj: zanzu.de

Uprchlíci už vědí, jak na to

Očekávanou vítězku prvního kola francouzských prezidentských voleb, europoslankyni Marine Le Penovou, zbavil Europarlament na žádost francouzských úřadů imunity. Před časem totiž zveřejnila drastická videa zločinů Islámského státu, například to, na němž radikální muslimové uřízli hlavu americkému novináři Jamesi Foleymu.

Jestli je šíření takových záběrů trestným činem, nechť posoudí francouzská justice, třeba Le Penové pomůže, že se svým činem pouze bránila nařčení známého francouzského publicisty Jeana-Jacquesa Bourdina, který napsal, že Islámský stát a Národní fronta, tedy strana Le Penové, jsou si podobné. Což je samozřejmě nesmysl.

Argumenty o tom, že víc než trestání šíření masakrů islamistů by se Evropa měla věnovat trestání samotných masakrů, jsou možná opodstatněné, ale debatu o radikálním islámu a způsobu, jak bychom mu na našem starém kontinentě čelit, nikam neposouvají.

Naštěstí už evropské diamantové mozky vymyslely jiné typy diskuse, které dokážou stokrát více než strašení Le Penové. Jako třeba teď v Německu. Tamní vláda spustila velký internetový projekt „Zanzu – moje tělo slovem i obrazem“, jenž je – sice ne explicitně, ale zcela zjevně – zaměřený na boj s některými problematickými aspekty civilizačních návyků imigrantů, kteří přišli obohatit populačně uvadající evropské země. V několika poměrně odvážně ilustrovaných kapitolách se uprchlíci mohou seznámit, jak vlastně vypadá normální sex, co je to sexualita, že sex se nesmí vynucovat násilím, jak chápat partnerský vztah a že manželství je oficiálním partnerstvím dvou (!) osob. Rovněž tak je poměrně jasně vysvětleno, že sex a manželství s dětmi jsou nezákonné. Protože Evropa už dávno překonala temný středověk, velká část edukačního webu je rovněž věnována homosexualitě a svazkům osob stejného pohlaví. Samozřejmě je staví na roveň klasické rodině.

Civilizovaný uprchlík musí mít při čtení tohoto výukového webu asi podobný pocit jako slušný Čech, který po roce 1989 poprvé vyjel do „kapitalistické ciziny“ a na dveřích obchodního domu narazil na česky psanou ceduli Češi, nekraďte!

Jenže pro ty samozřejmě web zanzu.de určen není. Má obracet na správnou cestu všechny, kdo považují za normální třeba ženskou obřízku, dětská manželství, nepodávání ruky ženám, tichý nebo hlasitý souhlas se zabitím byť jen jediného křesťanského psa a vynucování přenášení vlastních kulturních a náboženských pravidel do zákonů hostitelských zemí. Zkrátka je škoda, že podobný web nespatřil světlo světa před dvěma lety; například v Kolíně nad Rýnem by nemuselo dojít k hromadnému silvestrovskému sexuálnímu napadení Němek slavících příchod nového roku.

Samozřejmě jde o nadsázku. Žádný sexuální výukový web ničemu takovému nezabrání a nikoho nepřevychová. Je to stejně absurdní jako předpokládat, že se díky samotnému případnému odsouzení Le Penové za šíření informací o ohavných vraždách zajistí, aby žádné takové radikální muslimové nikdy nespáchali.

Ostatně, jací radikální muslimové, že.