Archív

Zpět na článek

Šéfka na Prima TV: Tohle nejsou Čápi s mákem

21 komentářů

jan77
nebo proste lidi mirne zmoudreli a nezajima je hledet na vseljake vulgarni nesmysly co jim kdosi naserviruje. tak treba ja se vydrzim docela dlouho divat na sve obrovske akvarium-zvlast kdyz je vycistene. nadherne rybky az clovek zasne jak krasne barvy dokaze priroda stvorit.dale je ted dost casto v noci jasno takze koukam dalekohledem do hvezd. reflex to muze preposlat nove a prime at si lamou hlavu cim to trumfnout.
promirul
Je trapné číst tuto diskusi,styl je ponižující,ale opravdu je to hrozné se na ni dívat a poslouchat.Kdyby ji přidali přední zuby,byla by vynikající upírka,ale takhle je to jen blamáž a prohra.
nl63
ach bože autor si ani není schopen ověřit že na vedlejším proramu není československo má talent ale československá superstar. To je uroven, asi sem přestanu codit, s kvalitou článků to jde fakt dolů, často se sem jen píše so se napadne, místo toho aby si autoří udělali trochu práce s průzkumem a prověřili si fakta o čem píšou.
lofwyr
Chvíli jsem koukal a naprosto mě dostala ta arogantní bukvice co ji měla jako pravou ruku, nějaký holič co si hrál na světáka... Jeho výrok - za 29,- Euro by tak leda ustřihl ofinu, mě fakt dostal. Hold, ***i si pořád myslí (naivně a zcela mylně) že jsou něco víc než normální lidé.
sendyman
A to jako, že ***ům vzdáváte holD?
lofwyr
No těm zrovna. Pro společnost nejsou přínosem, právě naopak.
sendyman
Tak sorry. Holt to tak na první pohled vypadalo, s tím holdem.
tomik007
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
pavel07
Bulvární *** plná negace. A mohlo to bejt docela zajímavý, kdyby to příslušné vedení Novy pojalo normálně ne***sky. Nechápu, jak si můžou myslet, že když se na první řady superstar a vyvolených apod dívalo dost lidí, že to bude fungovat pořád. Měli by občas vylézt z kanclů a přestat se tam přesvědčovat navzájem, že maj i tentokrát super nápad udělat to stejně jako minule )
von.rammstein
s tímto souhlasím