Komentáře

Zpět na článek

V sobotu se konala zásadní demonstrace proti vládním reformám

16 komentářů

pajapeterka
7. března 2011 • 07:20
mohl bych se nesměle a s úctou optati autora článku na čí straně vlastně stojí???? bleskoflex....chi chi...
strassidlo
6. března 2011 • 14:47
nezkusíme protlačit Bodíkovi tenhle blábolek do nejdis­kuto­vaněj­ších?! Třeba se pak polepší a literárně i gramaticky nám krapítek povyroste!
sendyman
6. března 2011 • 17:40
Šmankote, tak tohle mě minylo!
Já myslím, že ne. Některý snahy jsou marný, marný, marný....
strassidlo
6. března 2011 • 18:41
Sorry, no! Já vím, překlep, ale přehlídnout kontrolně titulek mně nenapadlo. Stydím, stydím...
sendyman
6. března 2011 • 21:05
Však o nic nejde. To nic není proi tomu, dozvědět se o sobě pravdu z klábosnice jinejch mazáků!
strassidlo
6. března 2011 • 22:14
Pravda je relativní věc a názory mazáků mají jen takovou hodnotu, jakou hodnotu pro Vás představují oni "mazáci". Názor člověka, který sám nic nedokázal, není obvykle zvlášť kvalitním parametrem.
strassidlo
6. března 2011 • 14:40
BoDo tvrdí, že normální předseda vlády, měl na presidentovu výtku ohledně nedostatečné diskuse o důchodové reformě reagovat výzvou, "aby si president hleděl svého". Hmmm. A čo také, pane BoDo, je to jeho - presidentovo?
Klaus má totiž pravdu, že to, co tak náhle udeřilo -jako blesk z čistého nebe- jakože hurá reforma a jupí změny,( z nichž ty docela zásadní by měly platit už za půl roku) je soubor věcí, které jsou ve své aktuální sestavě velmi nové a nejsou promyšlené ani vydiskutované. Tudíž v sobě nesou až příliš skrytých a zřejmých rizikových momentů, kvůli nimž se celý bohulibý záměr reformy nejspíš nedobere dobrých konců. A od toho, aby tak zásadní věci celospolečenského a dlouhodobého charakteru někdo vnímal a komentoval je kompetentní třebas také president republiky. Pravděpodobně dokonce mnohem víc, než pisálek druhořadého týdeníku.
strassidlo
6. března 2011 • 14:23
Opravují ledabyle, překlepy a žblebtavé nesmysly zůstávají:
"...ať se postarají o sovou budoucnost..." Je lepší mít budoucnost osovou nebo sovovou?
"Taky na lékaře, když se lidé budou léčit sami, nebudou mít roupy a nebudou za to chtít trojnásobné platy." (co je todle za souvětí???) - ale já jsem pro, lidi by neměli chtít trojnásobné platy, obzvláště pak ne, když mají roupy!
samael
6. března 2011 • 14:13
stává velkou hvězdou týmu Ksčssd,není dne ani hodiny,aby o tomto bojovníkovi za lepší svět pro obyčejné lidi nebylo slyšet.Jyrka musí pukat závistí.
r.graves
6. března 2011 • 11:58
Přejmě vědě lásky více, nejvíce pak gramatice (omlouvám se panu Brdečkovi za zneužití jeho textu). To je fór, hned v úvodní větě. Pane Doležale, když už jste gramatický blb, nevadí, dneska má ADHD kde kdo, ale co dělá korektor? Potom, co jde obsahově RX-Blesk dolů, došlo i na formální stránku. No běda, RX - časopis pro ***amotnou PC society. P.s. nestálo by, páni redaktoři, psát pro více "rozvynuté" země? Váš exodus, omezení rizika našeho exitu