Komentáře

Zpět na článek

Ministr Dobeš v kauze Bátora buď lže, nebo je mimo. Zde několik důkazů

24 komentářů

el.mimo
5. března 2011 • 23:58
jste si jistá, že dokážete správně interpretovat význam pojmu ''konzervativní''?
Hint: nejde o ideologii, ale životní filosofii.
Čistě pro úplnost dodám, že ač některé postoje a výroky pana Bátory by bylo lze považovat za konzervativní, on sám má do konzervativce velmi daleko, přestože je určitě přesvědčen o opaku. Pravičák být může (ačkoli i o tom by se dalo diskutovat), to však nelze dávat do roviny s konzervatismem.
zdislava
6. března 2011 • 17:55
jsem dala do uvozovek, to jste si patrně nevšiml. A pane milo2, úplně za poslední, diskuse se zdá být vyčerpaná : je pěkné, že sem chodíte vyučovat hlupce, zejména ty stádní, ač Vás to již unavuje, nepřipadáte si přitom ale trošku komicky ?
milo2
5. března 2011 • 21:27
komunisté se v té věci angažují převelice a jejich hlasy dojemně souznějí s hlavním proudem politicky korektních mluvících hlav typu Halíka, Pehe a vůbec celé té pravidláskařské skvadry.
Namátkou Dolejš (htt­p://ww­w.pr­vniz­pravy­.cz/sl­oupky­/slou­pky/ex­tremis­ta-na-skol­stvi/h­ighlig­htSe­arch=­dolej­%C5%A1­/), Hubáčková (htt­p://ww­w.par­lamen­tnilis­ty.cz­/par­lamen­t/po­liti­ci-voli­cum/18­9817­.aspx), Vostrá (htt­p://ww­w.par­lamen­tnilis­ty.cz­/par­lamen­t/po­liti­ci-voli­cum/18­9837­.aspx) a dál už mě nudí hledat. Prosím vás, zkuste příště své argumenty konfrontovat s Googlem. Rád si pokecám, ale nebaví mě neustále dokazovat, že si oponent své argumenty jendoduše vymýšlí.
zdislava
5. března 2011 • 22:33
Chápu, že jsou lidé, kteří to chtějí vidět tak, jako Vy, něco víc omšelého, než je "pravda a láska" jste nevymyslel ? Divím se, že jste ještě nepřidal Bilderberg ... To, co předkládáte, prokazuje toliko to, že i mezi komunisty se najdou lidé, kteří dokáží myslet normálně. Pokud se týká pánů Halíka nebo Pehe, oni si s českými komunisty "notují" ? To snad ne ... O shodách Klause a spol. s nimi jsou naopakdokladů celé mraky. Koneckonců, není nad "konzervativce", který jde kandidovat za bývalou placenou členku ÚV SSM a komunistickou kandidátku, která si na sebe neváhala navléknout červený kostýmek a za uši vložit třešničky. Vy už jste, krom autentického "konzervativce" Bátory někoho takového viděl ? Vždyť je celá ta partička k smíchu i s naším vypečeným panem prezidentem. Nakonec, docela postačuje uvěwdomit si, s kým Klaus před 21 lety začínal a kým je obklopen dnes. Smutné podívání.
milo2
5. března 2011 • 23:59
Né, samozřejmě, že to není stanovisko KSČM. Sice to mají asi tak trojmo v sekci "Stanoviska" na svém webu (pro info: www.kscm.cz), ale ten jim někdo zřejmě jen hacknul a oni si toho za posledních 14 dní prostě jen nevšimli. Napište jim, ať to opraví, na čtenářku Haló novin jistě dají.
zdislava
5. března 2011 • 18:07
docela dobře. VV vyhověly přání pana prezidenta, protože s ním našly (Vít Bárta) společnou řeč, to nejpozději od "tajné", resp. "neexistující" dohody na Hradě (dnes naposled podpořily jako jediná koaliční strana Klausovy výhrady vůči důchodové reformě). Stát při prezidentovi má své výhody a pan Bárta za není tak úplný hlupák. Všiml jste si, že pan Klaus už také nic neříká o "rychlokvaškách" ?
vonrammstein
5. března 2011 • 14:35
Jděte se vycpat s těmahle kecama a vlastencema v uvozovkách, člověče. Kdybych v článku zaměnil pár pojmů, je z toho zkurvená komoušská agitka Rudýho Práva z padesátejch.
zdislava
5. března 2011 • 18:16
"Český lid pod bičem Schwarzenberga žil", pane vonrammsteine ? To dá rozum, pod bičem Schwarzenberga se nám žije všem strašně těžko A co tohle, to se Vám taky líbí ? "My jsme jen obyčejní vlastenci. My jsme národ. A vy jste jeho škůdci. Museli jsme proti vám bojovat doslova od nepaměti a budeme proti vám bojovat pořád, dokud nám síly budou stačit !" (Europortál). Tak on je pan Bátora spolu s pár dalšími aktivisty "národ". Sám se za něj prohlásil. My, ti zbylí, jsme "škůdci", proti nimž je třeba bojovat. Škoda, že se pana Bátory nikdo z novináířů nezeptal, jak si pan Bátora ten "boj" představuje, jakými prostředky chce s námi "škůdci" bojovat. Milý pane vonrammsteine, píšete o komunistech. To, co říká pan Bátora, by si ovšem nikdo z komunistů dnes říct nedovolil, dokonce ani ne jejich obskurní figurka Marta Semelová ne. Tohle se pokoušíte hájit ? No, cožpak Vy, ale také prezident ČR ? No, už jen 22 měsíců, utíká to, utíká ...
milo2
5. března 2011 • 18:44
Milá Zdislavo, Vy jen stádně papouškujete úryky Bátorových článků vytrhané z kontextu. Článek, z nějž uvádíte úryvek, se jmenuje "O kvazisanitárních hyenách" a je zaměřený vyloženě proti novinářům hlásajícím tzv. oikofobii, což je označení, které britský filozof Scruton používá pro lidi nenávidějící zemi, kde žijí, a její obyvatele. Jako příklad uvádí i ty, kdo se dříve snažili zavděčit Berlínu či Moskvě. Ale vy tu vlastně hájíte komunisty, kteří se mimochodem do tažení proti Bátorovi také velice vehementně zapojili, takže čemu se vlastně divit, že...
Jo a ještě ten článek: http­://nar­myslen­ka.cz­/view­.php?c­islo­clan­ku=201­0120025
zdislava
5. března 2011 • 20:42
Od komunistů zazněl jediný hlas, totiž hlas komické poslankyně Konečné a to přesně týden poté, co vešlo ve známost, že se pan Bátora má stát náměstkem na MŠMT (Haló noviny jsem zkontrolovala, neboť mne názor komunistů k věci zajímal, s panem prezidentem si - to není žádná novina - rozumějí velmi dobře, koneckonců si ho taky pomohli zvolit). Nemusíte vykládat, co je oikofobie, milo2, pokud to snad někdo neví, jistě je schopen si to najít sám. A copak je, pane milo2, opakem oikofobie ? To je zase postoj xenofoba (a agresivního šovinisty) Bátory, člověka, který dává veliký, ale opravdu veliký pozor na to, aby se nedostal za hranici, za niž již beztrestně jít nelze. P.S.: Text, na který odkazujete, jsem četla už dávno a mám jej uložen v "oblíbených". Chytráku nestádní ...