Komentáře

Zpět na článek

Volby by nyní vyhrála ČSSD - s ODS v závěsu

5 komentářů

kalabaj
4. března 2011 • 11:11
Pokud se do voleb nevyřeší demokratický přístup ke všem stranám v parlamentu,má levice pramalou šanci.Nespolupráce s KSČM jasně nahrává pravici.Kdyby tato strana našla odvahu,oprostit se od nimulosti a přijala moderní levicový program,prospělo by to celé poltické scéně.Další možností je dotáhnout dokonce zrušení této strany co nejdříve.Do voleb bychom tu měli jistě další novou levicovou stranu a síly by byly vyrovnány.Pokora a zodpovědnost by potom držela strany u moci,ne arogance a z toho plynoucí nezodpovědná rozhodnutí,jak je tomu nyní.Domnívám se,pokud se toto nestane,budeme se propadat stále níže.
sendyman
4. března 2011 • 13:32
Promiňte mi moji otevřenost, ale Vy jste se snad dočista zbláznil: nezdá se Vám, že sněmovna je levá až dost?
Totiž - mohl byste mi pojmenovat jedinou SKUTEČNĚ pravicovou a stranu? Při troše dobré vůle snad u TOP09 by se snad..., možná... mohlo uvažovat...
dzery
4. března 2011 • 17:32
jendai
4. března 2011 • 09:50
o polske mensine, diky
placirkabodlo
4. března 2011 • 14:53
jj mne se libi ten finish:
"Státy etnicky nesourodé jako první čs. republika si svou obrovitou, nepřirozenou národnostní pestrostí nesly v sobě ortel smrti i sklon k násilným, nelidským řešením. Státy národnostně totálně homogenní v Evropě neexistují, jsme povětšinou svobodný kontinent. „Menšina“ není něco, co je nutné trpět jako nutné zlo, ale naopak něco, co může při rozumné národnostní politice spojovat, ne rozdělovat. Detailní příklad kdy Ewa Farna zpívá:

Sparta to stara ***,
Sparta jebana jest,
Spartu trzeba pierdolicz,
Sparta o tego jest.
Banik to je sport czenga,
Banik najlepszy jest,
Banik trzeba šajlovat,
Banik o tego jest."