Komentáře

Zpět na článek

Ladislav Bátora do maďarské Pešti!

35 komentářů

anna585
11. března 2011 • 09:28
Moc jste mě nepobavil, spíš jsem byla rozpačitá při čtení vašeho článku. Od malinka jsem totiž byla vedena, že se nemám nikomu posmívat kvůli jménu nebo tomu jak vypadá, nebo původu ......

Následně píšete, že šlo o humornou vložku.
To vás pane JXD neomlouvá, prostě jste přestřelil.
trent
7. března 2011 • 23:34
Mohl bych se zeptat JXD, která že to politická strana o něm psala názor, jenž citoval?(„Veverka Huli je čistě marketingová záležitost....“)
xcsm
8. března 2011 • 12:47
Je to citace z 5 let starého článku na D-FENSovi (který pochopitelně nemá s Národní stranou nebo "náckama" nic společného) - http://www.dfens-cz.co­m/vi­ew.ph­p?cis­loclan­ku=200­5112004
trent
8. března 2011 • 21:51
Ano, to samozřejmě vím. Chtěl jsem aby mi(i ostatním) to nějak JXD objasnil. Třeba ví něco, co ostatní ne.
Hned se mi vybavil článek na stejném serveru o vzniku novinářských onucí.
jirixrasista
4. března 2011 • 09:46
http­://www­.nar­myslen­ka.cz­/view­.php?n­azev­clan­ku=j-x-rasis­ta&cis­loclan­ku=201­1030009
placirkabodlo
4. března 2011 • 14:13
kdyby jsme byli na piskovisti, tak to je na rozbiti huby, nebo aspon par facek, takhle to je opravdu smesne, jako klaus a ta jeho banda.
hele fasouni prece nepotrebuji reklamu, tu uz si udelali davno, stejne jako komanci. rozumny clovek vi, co jste zac.
je s vami otravne zit, ale co uz. sem tam vyliskat a nechat zit.
nejlepsi jsou ti vlastenci, co se serou do cizi manzelky, nadavaji na homosexualy, jak ovecky nasleduji sveho vudce, ktery, jak se casem zjisti, je bukvice, jak z zurnalu. a ted uz se smazi v pekle. a nemyslim , kvuli toho, ze byl homosexual. a ni nemyslim rakusaka hitlera, ale rakusaka Jörga Haidera, a urcite neni osamoceny, tak zig vy sulini.

p.s. pokud to bylo pouze upozorneni na ty idioty, (trebas j.x.d.) i tak plati, co jsem pravil. ti uz reklamu opravdu nepotrebuji.
placirkabodlo
4. března 2011 • 14:59
kdybysme
kovarik
4. března 2011 • 15:50
Názory nehodnotím, každý má právo na svoje, ale zkuste psát česky - co je to "kdyby jsme" ???? Zadarmo Vám poradím - spisovně "kdybychom", hovorově "kdybysme" - nikdy "kdyby jsme" - to je kravininum !
jirixrasista
6. března 2011 • 13:28
Děkujeme za podnětný názor!
Bohužel jste po vzoru svého (duševně i tělesně) impotentního vzoru použil dementní argumentaci, takže nám zpracování Vašeho příspěvku bude trvat několik okamžiků. Do té doby doporučujeme návětěvu tohoto odkazu:
http­://a­eonpi­.com/wp-conten­t/uplo­ads/2­008/09­/opti2­0ani­mated­.gif
placirkabodlo
8. března 2011 • 10:27
muj vzor je jezis.
na dementy, dementni argumentace, preci na vas nebudu pouzivat latinu, i kdyz vy byste ji zrejme chteli pouzivat, ale vy! urcite pouze jako siditko.
mozna by nekdo z vas, behem tech nekolik okamziku, mohl popsat obrazek, jehoz odkaz jste uvedli, opravdu se tam divat nebudu, at uz proto, a nebo protoze, nebo taky proto, ze tam muze byt klaus, a blejt se mi nechce, ale rad si prectu tady, co na tom obrazku je. zdravim vas do kladna, at ruda zare nad vasimi hlavami nikdy nevyhasne, i vas zdravim, pracovni kolektive z ckd, i vas, a tamty taky. je vas hodne, tak vam preji prijemne a kolektivne obohacujici zpracovavani. nespechejte