Komentáře

Zpět na článek

Ministr Dobeš je zvláštní typ. Po Johnovi další selhávající Bártův "supermanažer"

28 komentářů

muhlhaus
24. února 2011 • 08:06
s mlžícím Dobešem byly zvláště výživné. Doporučuju!
smrtihlav
23. února 2011 • 22:20
Dobešovi se lidé mají opravdu za co mstít, když vyházel půlku úředníků...Jinak nemyslím si, že by se takhle bránil, kdyby tyto pseudokauzy byly pravdivé...Nikdo mi nevymluví, že je tu dost silná skupina kmotrů, lobbistů nebo jak jím chcete říkat, která jde proti ministrům VV, proč asi...
Na iDnesu mají měsíc proti VV, tento týden jsou to snad Dobešovi dny kdy přijde na řadu Vondra to nikdo neví
jsva
25. února 2011 • 08:24
Ten Bobeš, pardon Dobeš je rekordman v průšvihách a žádné účelové pomluvy nemohou překonat jeho faktické konání. Odešel od premiéra a z jeho vystoupení vyplývalo, že všechno vysvětlil.Ten člověk snad nemá kousek slušnosti. Nejhorším ministrem od roku 1918 již je, tak jaký ještě rekord dosáhne, než ta jeho strana VE VÝSLUŽBĚ pochopí. Proti Bobšovi si nikdo nemusí nic vymýšlet.
pismenacislice
23. února 2011 • 14:52
Tak jsem koukal na fotku slečny (či paní?) Jany. A v celku chápu, proč se pan minstr takhle angažuje a pomáhá jí psát studijní práce.

Nicméně se dá říct, že je to obdobné tomu, jak kdyby ministr vnitra pomáhal svým zaměstnancům s instalací aktivních antiradarů a do jejich soukromých aut.
spiderm
23. února 2011 • 12:52
"Jak chce ministr, kterému nevadí, že za svoji podřízenou píše/připomínkuje školní práce silou svého úřadu, udržet férovost státních maturit, je jedna velká záhada".

Jak můžete s takovou interpunkcí (která naprosto rozhazuje smysl souvětí - copak lze psát a připomínkovat školní práci silou nějakého úřadu?) psát pro kdysi tak renomované periodikum, pane Staňku. Věnujte se prosím raději Vaší domovské kultuře, i když i tam jste se v minulosti pěkně předváděl (rýpání do Chaozzu included).
pismenacislice
23. února 2011 • 14:57
No... Není to pěkná věta. Ale interpunkci bych já asi napsal stejně. Čímž neříkám, že mám pravdu.
sendyman
23. února 2011 • 15:38
Čertví, jak to autor myslel. Jeho varianta mi sice nedává smysl, ale třeba je to sarkasmus, který nechápu.
Ale zkuste si to přečíst takhle:
"Jak chce ministr, kterému nevadí, že za svoji podřízenou píše/připomínkuje školní práce, silou svého úřadu udržet férovost státních maturit, je jedna velká záhada".
Už to vypadá úplně jinak, i když věta je to nehezká furt!
strassidlo
23. února 2011 • 16:08
Konečně tuším jak je to asi myšleno!
von.rammstein
23. února 2011 • 18:20
pravda
jsva
23. února 2011 • 18:55
Pan Dobeš je fabrika na průšvihy.Ministr snad není oprávněn dopisovat pasáže do seminární práce své pracovnice. I pro ministra Dobeše snad platí právní normy. Neznám tu práci,ale když je tak nekritický, že připustí to téma, vypadá to jako jeho kult osobnosti, tak mu patří ten průšvih. Zatím již pan Dobeš dosáhl ve vládách od roku 1990 rekord v chybných až nesmyslných krocích. Jmenuji: Příjetí vrchní ředitelky bez VŠ vzdělání , odměna 100tis,která je ministrem zapírána a druhý den ona pracovnice vysvětluje,proč ji byla odměna udělena.
Výběr neznámé firmy, aby vypracovala programy pro minis­terstv­o,za­tímco má k takové činnosti odborné útvary,fotky rodiny ministra placené z rozpočtu, odposlechy atd.atd.