Komentáře

Zpět na článek

Zjištění Reflexu – další tahanice o lékařské výpovědi jsou zcela zbytečné, šéf odborů už ví, kam má namířeno

22 komentářů

osinavriti
21. února 2011 • 08:03
Jako představitel této nátlakové akce s tímto musel dozajista počítat.Sympatie knedlíkové veřejnosti natož novinářských hyen nezískal,ani mu o to nejspíš nešlo.Každopádně hlavně díky
němu má začínající doktor větší plat než pingl,a to je dobré zjištění,ať lůza prská jak chce.
foxx
21. února 2011 • 09:04
Vám nemá cenu vysvětlovat, že tu jde způsob, jakým získali své výhody. To nechápete, vám se tento vyděračský a nechutný postup líbí a schvalujete ho. Ale asi jste si nevšimnul, že když máte na věc jiný názor, tak vás nikdo NEURÁŽÍ !!!!!!!!!!!!

Té LŮZE, jak tvrdíte, by ovšem také lékaři odboráři mohli ukázat výsledky své práce!
Ne, že zemře dítě, protože lékař podcenil porod, nebo pacientovi vezme zdravou ledvinu, a on zemře, nebo nepošle pacienta na vyšetření, které může odhalit rakovinu, nebo třeba jenom, když příjdete do ordinace, tak vás hned řve- CO chcete!!?. To nemluvím o opilcích!
Ovšem lékař-odborář lůza, podle vás není!! Podle mě je, když je schopen celý zbytek lidí zahnat do kouta a vydírat.
A co osobní zodpovědnost lékaře? Vlastně tu nemají zaplacenou . Je lepší se schovávat za lékařskou komoru, tak ty špatné doktory nenechá nikdy padnout! Sami k sobě solidární jsou, k ostatním už NE. Je dobře, že jich je jen 3.800
foxx
21. února 2011 • 07:49
Škoda jen, že takto naši lékaři - odboráři v čele Dr. Englem nejsoou tak solidární k pacientům.
To co předvádí je nehorázná drzost a ukazuje se jejich hloupost, arogantnost a ubohost v té největší možné míře.
Je to další ukázka, kam až můžou dojít vyděrači. Za rok, jestli se toho dožijeme ( v tomto případě doslova) tu my občané-pacienti budeme zase protřepávat, zda si zaslouží vyšší mzdu, aby měli na živobytí. Opět jim vláda ustoupí. A tak to může jít pořád dokola. Akorát jich nebude 3.800 ale třeba 8.000. Když to jednou projde, tak proč to nezopakovat!!!
Přoč nás všechny můžou lékaři- odboráři tímto způsobem vydírat? Proč se na ně nevztahují takové služební předpisy jako na policii a hasiče? Kvůli nim se musí vytvářet krizové plány, pomalu jak při katastrofách nebo válce.
2592
20. února 2011 • 17:47
No tak to jedině, kdyby dodával předražené přístroje do "systému". Jinak může zapomenout na jachtu, golf, baletky a Maledivy. V Tescu u kasy pozná, že 60 /hod. je krásná výplata.
von.rammstein
20. února 2011 • 19:05
60 Kč na hodinu není moc peněz...
vonrammstein
20. února 2011 • 19:49
Jak dlouho přesně se ještě hodláš ztrapňovat, potrate? Pošli adresu, ukončím to tvoje zoufalství.
placirkabodlo
21. února 2011 • 10:39
sedimentace 60 za hodinu je moc! ty si neumyvas ruce, kdyz jdes z wc, vid. lekar vychovu nenahradi za zadne penize. nech ho na pokoji ti povidam. a stejne by te nikam nepustili, falesny a prazdny vonrammsteine.
r.graves
20. února 2011 • 17:37
Tak jako do Blesku i sem již týdny píši převážně lidé, kteří by dr. Engla nejraději nechali na veterině utratit. Jen: pořád jsem četl, jak 3800 vyžírků vydírá národ. Proč je národ nenechá jít a nevezmě posily odjinud - třeba Německo, Rakousko a tak. Tady se budou mít všeichni jako prasata v žitě. Vždyť u nás se doktor jen válí se setřičkami, řve na pacienty a nepozná pravou a levou stranu. P.s. co by asi národ dělal, kdyby doktoři "stávkovali" jako kdysi železničáři tj. obsadili sály a nemocnice a najeli jen na akutní režim. tedy: nikdo by je nemohl vyhodit, ale všichni by jsme byli v pr..li. zaplať Bůh, že to Engel tak vymyslel s těmi výpověďmi. Stát nemá k žádnému z "odborářů" žádnou povinnost Sám si myslím, že přes Vinohrady ODSka pěkně Hegrovi zatopí, protože kdyby LOK ve stávce pokračoval, bude budoucnost Hegra velmi nejistá a TOP09 by utrpěla velkou porážku ODSka má díky kauze Vondra co splácet. A mj. myslím, že dr. Engel jako atestovaný rentgenolog se opravdu uživí, zase tolik jich není ani v Praze.
212809
20. února 2011 • 18:24
Opravdu vtipné!
strassidlo
20. února 2011 • 18:46
Že Vy jste si představil jak toho odborářskýho vola táhnou na jatka! Ale tož fuj, takové bakané představy nám tady r.graves podsouvá!!!!