Komentáře

Zpět na článek

Krasobruslař Verner lže o KLDR. Podívejte se na zprávy Severokorejců

34 komentářů

karel79
22. února 2011 • 14:05
Serte na Vernera. Všímejte si našich vlastních korejců: grebeníčka, filipa, semelové --- máme jich dost. A klidně si diskutují v parlamentu, urážejí spoluobčany svou rudou demagogií a není síla, která by jim ty jejich rudé tlamy zavřela !
pajoche
21. února 2011 • 11:32
Nestava se casto, ze bych vstupoval do diskuzi, ale ty zakomplexovane narky nekterych uzivatelu me zvedaji ze zidle. Pozoruhodny nazor vyslovil Sendyman, zda sport oddelit od politiky ci nikoliv. Je to na delsi diskuzi. Osobne si myslim, ze to je vec jednotlivce. Treba je pan Verner , levicak. At si je. Mame demokracii. Stejne tak je svobodne pravo pana Bucherta to tady rozebirat, pokud je jineho nazoru. A stejne tak je svobodne pravo Reflexu psat o tematech, ktera uzna za vhodne.A osobne (nebot jsem pravicove smyslejici a relativne znaly historie sve zeme) si myslim, ze pan Verner udelal peknou pitomost. Ale demokracie je, ze nikdo jej nebude pokutovat, veznit, upirat mu vzdelani, zabavovat majetek ci jinak pronasledovat. Nad verejnym minenim a medii on muze mavnout rukou, kdyz chce.
Dodal bych jen, ze je to o nejakych hodnotach ci zasadach. Nekdo je ma a nekdo holt ne. Nekdo ma nazory, zasady ,nekdo zas umi bravurne bruslit. Kazdy ma neco ;) A treba jen vyrostl v rodine, kde se tohle neresilo (komous, nekomous je to fuk) a tak to proste nema vstipeno. Jednou se dovzdela a rekne ze to byla pitomost. Kdyz mi bylo tak 23 tak jsem tyhle veci taky neresil (jsem rocnik 82) takze se do toho dokazu vcitit.
Add Cina - pokud ji nechcete podporovat, tak jako radovy obcan toho moc nezmuzete. Ale mejte na pameti stare dobre prislovi, ze 'bud ty tou zmenou, kterou chces videt v tomhle svete'. Takze ackoliv je to tezke, muzete treba sami zacit nakupovat veci vyrobene ve vami akceptovatelnymi zememi. Treba. Hezky den vsem a zkuste investovat svoji energii do neceho prospesneho a ne do vztekani na forech
pepic
20. února 2011 • 10:45
ze strany evropských zaujatých komerčních medií: http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=BmzP­sJfkWjA
Je zajímavé, že Korejci mají např v zimě uklizené chodníky, což je stav kam bychom se chtěli taky dopracovat.
Je ovšem odsouzeníhodné že nějaký Verner, který se naučil na ledě točit piruety si dovolil bez souhlasu kapitalistických vůdců v Česku zavrtět piruety v KLDR. Jak směšné. Co by nezaměstnaní a chudí Češi říkali na to, kdyby musel Verner zakrasobruslit na zamrzlém jezeře Orlické přehrady pod skálou, na které stojí vila Schwarzenberga při příležitosti oslav 20 letého znovuzrození české šlechty, ovšem jde o to, jestli by baron von z Orlíka něco z exhibice měl, protože by určitě na skále usnul.
sedlakjura
19. února 2011 • 23:34
vystoupení pana Vernera v KLDR a vystoupením našich sportovců na OH v Pekinku vidím dosti zásadní rozdíl. Ovšem vysvětlovat to lidem, kteří ve sportovcích vidí pouze bandu vymaštěnců, se mi opravdu nechce. Jinak souhlasím s některými předřečníky, že Verner se zachoval jako k.kot. Mezi námi, myslel jsem si, že "je nějakej divnej", už delší dobu.
sendyman
19. února 2011 • 22:40
Jenže (jak to vidím já), redakci Reflexu je čtenářstvo a potažmo kvalita diskusí docela u ***.
Hlavně, že se kliká!
von.rammstein
19. února 2011 • 22:44
s tímto bohužel souhlasím
sendyman
20. února 2011 • 00:21
Ano, bohužel. Ale bohužel Vy nejste z těch, kdo by k té kvalitě přispívali.
Jistě chápete, že nejde o kvalitu Vašich příspěvků, ale o "Váš" nick.
Palopetro
21. února 2011 • 08:37
On ten fonrumštajn je nějakej divnej až zádumčivej.Nejdříve nám sdělí nějakou jednoslabičnou moudrost a vzápětí se sám sprostě seřve.Nejraději ze všech nadávek používá, radou české televíze zapovězenou, "***".
Palopetro
19. února 2011 • 21:17
Stále více mám pocit,že nehledáte potřebnější témata k diskuzi,ale utápíte svůj potenciál ve směšných kauzičkách,jako je na př.krasobruslení hlupáčka Vernera před hrdlořezem ze vzdálené totality .Náhrh důchodové reformy,stále frekventovanější idea,že každý se má zabezpečit na stáří sám a nebo s pomocí svých děti, což v kontextui s proplácením účtů jakési firmě Promopro za pohotovost na telefonu v řádech desetitisíců za hod.vyznívá jako výsměch této vlády všem jejim voličům.Pokřivený úsměv hlavního protagonisty tohoto skandálku se na nás šklebí při každé sebemenší příležitosti ,ale redakci to patrně neva.Je to přece vláda pravice.Pozastavení prací na velkých stavebních zakázkách z důvodu pomatených myslí zelených mužíčků,kdy opět vyletí komínem desítky milionů za měsíc.Neustálé snahy vlády nacpat měšec státního rozpočtu zejména jednoduchým ždímáním bezbranných spotřebitelů-občanů a td.Zdá se ovšem,že Vás patrně zajímá,jak se Verner napakoval,takže tady bude toto téma jistě ještě frek­vento­váno­.Sto­jíte čím dál tím více za PRD.
asdf4asdf1
20. února 2011 • 00:13
Sem napište váš vzkaz!