Život a styl

Zpět na článek

Alex & kněz: Zabije internetové porno váš vztah?

5 komentářů

field123
27. března 2011 • 21:30
Více pro závislé na pornu: www.za­vislos­tnapor­nu.cz
Jarabak
19. února 2011 • 16:57
Báječná ženská, najdi si jinýho chlapa. Ta moje se mnou spí jednou za 2 měsíce, ale nejspíš by se děsně divila, kdybych si našel jinou. Já jí k čertu nepošlu, protože chci zůstat se svýma dětma. Ale aspn vidíte, jak tragicky taky lidé žijí. Ženská jako Ty určitě najde lepšího chlapa, kterej si jí bude víc vážit
sendyman
16. února 2011 • 18:08
čo si ťava? Veď to nie je jediný *** na svete!
A v Prahe už vôbec nie!
pravakobliha
16. února 2011 • 15:27
V dotazu vidim dve roviny...

1.) Je neco spatneho na pornu, internetovych seznamkach, casopisech se sexualni tematikou atp.?

Odpoved neni uplne jednoznacna. Neco 'spatneho' na tom vsem mozna je, ale pokud by to vyhovovalo obema partnerum - napriklad sledovani soft-porna pred nebo pri milovani - pak to muze vztah dokonce vylepsit, okorenit.

2.) Maji to tak i ostatni divky, ze z lasky davaji vsechno a pritel to bere jako samozrejmost a kasle na me a moje potreby?

Neda se rict, ze by to byla naprosto ojedinela situace. Lide nekdy delaji z lasky mnohem horsi veci. Z meho pohledu se ale uz jedna o extrem a ... doporucil bych bych si o tom nejdriv s pritelem tzv. "promluvit", ale prilisne zlepseni bych od toho necekal. Pak uz zbyva jen vratit ho s diky mamince. Vymenit zamek neni tak tezke, pripadne na to jde pozvat odbornik.

Pokud tohle nekomu trpis, musis ho vazne milovat, ale rozum Ti rika neco jineho. Rozhodne casem najdes nekoho, kdo se k Tobe bude chovat lepe a brat Te jako opravdovou partnerku a ne jako sluzku. Hodne stesti!
kovarik
16. února 2011 • 12:13
Zarazilo mne to, že "dala by som mu" a i paní Alex odpovídá, že "poskytujete sex". Tady je asi ten základní problém ...sex musí být oboustranný ! Když jen poskytujete sex či chlapovi "dáte", tak to je úplně špatně. Buď to chcete i Vy nebo to nedělejte a vyhoďte ho - tedy s ohledem na to, že jste jen osoba služebná ...