Komentáře

Zpět na článek

V Poslanecké sněmovně se zvedla bouře kolem koaličního návrhu zákona o třetím odboji

8 komentářů

pifl
14. února 2011 • 20:07
se totálně zamotal,teď neví jak z toho ven!
jsva
14. února 2011 • 12:16
On se chce dohodnout? Vždyť předkládá ultimata a chce souhlas nic jiného. Pokud mu povolí, budě ještě hůř. Ať odejdou všichni z LOKu a neotravují poctivé lékaře.
panna
14. února 2011 • 09:21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
sirien
13. února 2011 • 22:00
...Vůbec o ní neinformovali (...) a hned přicházejí s drtivou kritikou. Tak se chovalo Rudé právo ve dnech mého mládí

V pořádku. Ve dnech MÉHO mládí se takhle zase chová Reflex. Rozdíl je v tom, že zatímco Rudé právo bylo propagandistickým plátkem, Reflex je jenom plátek bandy zkorumpovanejch novinářskejch patlalů co neuměj ani napsat slušnou argumentací podloženou kritiku a za peníze kterými je kdosi podmáznul patlaj jen kanonádů článků založených na emotivních výkřicích a osobních urážkách, přesně ve stylu pánů Paroubka a Ratha, které za totéž tak rádi kritizují, čímž ke své amorální korupci a podvodu na čtenářích přidávají ještě neschopnost a pokrytectví.

(a mimochodem, to že jste měl 14,500 plat je váš problém - učitelé se dělí na ty co věci rozumí a učení dělají pro zábavu stranou a na ty, kteří jsou neschopní a kteří zůstávají za bakšiš v podhodnocené akademické sféře dle hesla "kdo neumí, učí". Kdyby jste za něco stál, pracoval jste v soukromé sféře, vydělával jste 35 000 a na škole jste si bokem vzal pár tisíc navíc za pár přednášek a seminářů. Že jste byl ve svém životě vy sám neúspěšný skutečně není argumentem k tomu, aby lékaři nic nedělali s vlastním podhodnocením)
vonrammstein
13. února 2011 • 22:19
To si ale *** hodně fandíte, siriene. Kapička pokory by Vám rozhodně neuškodila.
Dost mi s tou argumentací připomínáte Standu Grossů, budiž mu peklo těžké.
sedlakjura
13. února 2011 • 22:36
S takovým samolibým ču-ráčkem nemá smysl ztrácet čas. I kdyby působil v "podnikatelské sféře" a vydělával 50 tis. měsíčně. Ale spíš si myslím, že je to jenom takový opupínkovaný puberťák, kterému ještě nedávno vytírala *** maminka. Dobrou noc. Jaro je tady...
sirien
15. února 2011 • 07:36
Já vám ani nevim. Na jednu stranu uznávám, že ten post ode mě je hodně ostrej a normálně bych se tak asi na něčí adresu nevyjádřil. Na stranu druhou ale musím říct, že když si zpětně vybavím celou sérii těhle "komentářů", tak mi zase ten můj post tak neadekvátní nepřipadá - tohle už je kolikátej? Desátej? "komentář" jehož obsahem je nenávistné štvaní proti odcházejícím lékařům, které, a to je podstatné, není podloženo žádným skutečným korektním argumentem. Jsou to jen výkřiky do tmy založené na hromadě emotivních apelů, špatná demagogie jak vystřižená z učebnice. Dovolávat se vlastního platu při komentování platu cizího (z jiné sféry) mi přijde jako čistá závist a NAPROSTO unifikovaný postoj redakce Reflexu bez jediné odchylky přímo proti lékařům libovolnými prostředky si opravdu neumím vysvětlit jinak, než že jsou někým zaplacení.

Myslím že to není ani tak o mé pokoře jako spíš o tom, že ten můj post svou formou zcela odpovídá kvalitě předkládané "novinařiny".
vonrammstein
13. února 2011 • 19:18
výtečně!! Do sedel a šavle ven!