Komentáře

Zpět na článek

Mubarak padl, svět jásá. Ale Egypťany čekají spíše kruté časy

5 komentářů

demontormen
13. února 2011 • 11:52
Z egypta se stane dalsi teokracie, dalsi zeme, kde vladne islam. Zeme, ktera ma velmi slusnou armadu a je tak blizko evrope, je tak obrovska hrozba.
vonrammstein
12. února 2011 • 23:35
Bucherte. Logicky i syntakticky. O čárkách ve větách nemluvě. Vycházíte z povrchních analýz ČTK a "řešíte" následky, nikoliv příčiny.
Vy a Vám podobní si pořád v hlubi duše myslíte, že se dá na arabský svět napasovat šablona postmoderní západní demokracie. Zklamu Vás; nedá.
Arabové rozumí metodě cukru a biče, což je naprosto v pořádku. Potřebují diktátora, kterému budou věřit.
Naše (Vaše) pojetí demokracie je jim stejně cizí jako Talibanu Talmud.
Nemá žádný smysl o tom psát. Počkejme si, až si to vyřeší sami, stejně to udělají bez našich chytristik. Suez neuzavřou-a to je tak jediné, co nás na tom může zajímat.
ghost.hardware
12. února 2011 • 15:19
Ono nás to jásání přejde.. A nebude to dlouho tvat..
jan77
12. února 2011 • 13:38
silne to pripomina slavnou islamskou revoluci z roku 1979 v Iranu. jak to tam vypada dnes vsichni vidime. svobodne volby demokracie prosperita svoboda to jsou pojmy ktere nejdou dohromady s araby.mam obavu ze k moci se dostanou vyznavaci pomatene nasilnicke ideologie poustniho flakace a loupeznika ze 7. stoleti. nejdulezitejsi na revoluci v egypte je aby zadneho darmoslapa z nejake EU komise nenapadlo tahat z clenskych statu finance na podporu cehokoliv v egypte a nebo dokonce az se opravdu dostanou k moci muzi s chrostim prijimat egyptske imigranty do EU. takhle bych to videl. egypt se nas vubec netyka a at si tam sni co si upecou.
limak007
12. února 2011 • 14:38
Možná by bylo lépe udělat si pořádek ve vlastní zahrádce, ne?