Život a styl

Zpět na článek

Super Bowl: Christina Aguilera popletla americkou hymnu. A tím šaráda nekončí

11 komentářů

heady
15. února 2011 • 21:55
Toto by měl autor publikovat na svém osobním emo blogísku, ne na webu magazínu Reflex.
Tímto pro mě Reflex opět klesl a popravdě o důvod víc, abych si opravdu rozmýšlel, zda si předplatné prodloužit.
"Extrémně nudný" americký fotbal zřejmě asi nemá cenu komentovat, "screw up" Chris Aguilery je lidská chyba, tak co? Je to k pousmání, ale určitě né k smršti nenávisti ze strany "novináře". A už vůbec ne na stránkách Reflexu. Že Fergie neumí zpívat je známý fakt. S tím nemůžu než souhlasit. I tak to ale byla hlavně show. A show to byla dobrá.
Reklama Osbourna a Biebera je úžasná (a to Ozzyho mám ze srdce rád a jeho hudbu poslouchám), oba dva si dělají srandu jeden z druhého a přitom z toho vyjdou s čistým štítem. Úderná reklama, kterou si (právě pro spojení Bieber Osbourne) lidi zapamatují. Nevím v čem je problém.
A reklamu na Chrysler jsem si osobně užil. A že je to levné auto? No a co? Tak ostrá slova by si mohl dovolit řekněme Jeremy Clarkson, a ne nějaký Adam Kolář, který v novém 200C pravděpodobně jen těžko seděl.

Osobní FAIL pro Koláře a Epic FAIL pro Reflex.
gerrard
13. února 2011 • 17:48
a pan redaktor chtěl zřejmě "uštědřit " lekci americké konzumní kultuře. Nicméně nazývat nějaký sport ukrutně nudným když ho prostě neznám je hodně přízemní. Ale je to tak pane redaktore, ono to vyžaduje něco o tomto sportu znát, pak až tak nudně nepůsobí (ano, dost často je hra přerušena). Proč by si ale čecháček zjišťoval pravidla že? Takže koukejte dál na hokej a fotbal a až vyhrajeme tak si běžte zakřičet na náměstí...Lojzo
mamasu
9. února 2011 • 17:49
...je spousty věcí co nemám rád a nerozumím jim, ale pokud to miluje miliarda lidí, zkusím se nejdříve zamyslet trošku objektivně, než někoho začnu ovlivňovat.

...to že jste nepochopil pravidla a nepropadl kouzlu, jednoho z nejsložitějších a nejzajímavějších sportů planety, neznamená, že je špatný.
Pro mě je SB svátek na který se každý rok těším a vaše recenze mi lehce zvedla svou zaprděností mandle
p.dzejks
9. února 2011 • 12:04
máš pravdu. Jen show BEP byla dobrá. Není to koncert, je to šou.... To video mě dostalo, asi posloucháte prostě jinou muziku...
inkman
9. února 2011 • 10:27
Sem napište váš vzkaz!
poněkud nepochopil Ozzyho,budiž to přičteno jeho mládí :o)), jinak teda nevím proč odsuzovat kulturu a mentalitu jiného národa,to že se občas něco podělá je přece normální.
ironfist
9. února 2011 • 12:35
Až na to, že se nám tato "jiná" kultura dává velmi často za vzor... S článkem souhlasím.
kataaskubanek
9. února 2011 • 09:31
..to věděli už ve starém Římě, jak si koupit přízeň lůzy :o)
ferles
9. února 2011 • 05:38
Pane Kolar, nejsem si jist zda vubec vite o co v Americkem fotbale jde. Ackoli se na nej nedivam, a uz vubec ne na Super Bowl, chapu proc je tak popularni. Americky fotbal je skoro jako sachy, vyhraje ten kdo ma lepsi strategii. Prectete si neco od slavnych treneru jako byl Vince Lombardi. Reflex mam rad, ale vas clanek mne nenadechnul. Pisete o necem co jste asi osobne nezazil a protoze to kritizovali jini tak jste se k nim pridal. Zkuste trochu prostudovat, pochopit a pak piste.
inferius
9. února 2011 • 04:35
Osobne ameriku nemam rad, ale jejich hymna se mi libi a vubec si nedokazu predstavit koho mohlo napadnout nechat ji prznit tou psychopatkou. Kdybych nevedel, ze zpiva hymnu, vubec bych vlastne nevedel co to tam predvadi. Jestli rve a nebo zpiva.
2irony
8. února 2011 • 22:51
Ta reklama skvěle funguje a poslední hláška celkem jasně vystihuje jeho přístup k obludnosti jménem Bieber.