Komentáře

Zpět na článek

Lékaři: Zdravá manipulace s čísly v podání vůdců akce Děkujeme, odcházíme

32 komentářů

drop
9. února 2011 • 06:51
čeho se bojej, jich se ujme sám Klaus.
kalabaj
8. února 2011 • 19:48
Postupem času se požadavky mění,proklamované otevřené náruče západních zdravotních zařízení se jaksi nekonají,lékaři požadují záruku návratu na svá místa,kam vlastně nechtějí,protože reforma pod nátlakem posledních dnů se podle jejich představ neuskutečňuje a vlastně podle posledních zpráv jim ani nejde o peníze.Řešení vidím jedině v tom,že nastoupí krizový scénář,nasmlouvají se noví doktoři(třeba zahra­niční)­,stá­vají­cím se zvednou markantně platy,konečně se zruší nadbytečná lůžka a nemocnice začnou spolupracovat a ne soutěžit a v očistěném prostředí se konečně ministr dostane ke své vlastní práci na zdrvotní refor­mě.Př­edpo­kládám­,že řada poslanců z řad lékařů mu bude vydatně pomáhat a ne mlčet,jak to dělají doposud.
majerm
8. února 2011 • 17:54
"Polní nemocnice se s vysokou pravděpodobností stavět nebudou," podotkl dnes premiér Nečas.
majerm
8. února 2011 • 17:38
To je bulvár s nudlí u nosu a kaštanem u zadku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smoza
8. února 2011 • 07:38
http­://ak­tual­ne.cen­trum­.cz/zah­rani­ci/e­vropa/­clanek­.phtml­?id=69­0351
sirien
8. února 2011 • 00:36
Kolik musí asi tak člověk zaplatit Reflexu za uspořádání intenzivní měsíční kampaně proti nějaké skupině?
A kolik si musí připlatit, aby ta kampaň měla vyšší úroveň demagogie než je "tupě průhledná" jako je to teďka?
jsva
9. února 2011 • 18:31
Diskutér sirien asi vychází ze zkušeností LOK,kde museli profesionálovi Hrabovskému zaplatit miliony. Ta petice proti kapitulantství je spontánní a Reflex nemá ani možnost něco vybírat.To mýto platí LOK. A ještě je třeba uvážit, že podpora té vyděračské kampaně je bezpečně opřena o psychologii,kde v ordinaci asi pacient leccos podepíše pod tlakem ošetřujícího doktora. Demagogie je tedy jinde.Stačí se podívat na ty signatáře,kterých je již snad 30 000. Jsou to nejen reprezentanti veřejnosti, ale běžní občané,které LOK a Kubkova LK straší a ohrožuje. Je to nehorázné vydírání pod hrozbou, že na odchodu závisí život lidí. Když nedostaneme peníze, tak za to může ministerstvo, ministr, nebo vláda.Prostě heslo "peníze nebo život"!
sirien
11. února 2011 • 11:49
zajímalo by mě, jestli jste skutečně tak najivní a věříte, že je naprosto normální, aby celá redakce časopisu měla zcela identický a bezrozporný názor na něco tak kontroverzního...
donperidon
7. února 2011 • 18:25
Další idiotský text od tohodle pseudonovináře - opravdu tomu zdravotnictví nerozumíte, už si to konečně přiznejte, pište radši o zahrádkaření, to vám snad půjde lépe. Opět informace vytržené z kontextu bez znalosti základních fakt.
von.rammstein
7. února 2011 • 17:49
zajímavý článek