Archív

Zpět na článek

Turecký televizní seriál Tisíc a jedna noc na Nově je peklo na zemi

40 komentářů

elamorka
16. února 2011 • 08:00
Tento seriál mě odradil již agresivní propagandou Novy..kdo by řekl, že v televizních novinách se zabije tolik času takovou kravinou...takže už jen z principu jsem se nekoukla ani na první minutu této už od ukázek slátaniny..Jen by mě zajímalo, co se děje se všemi těmi filmy, co se za celou dobu kinomatografie natočily, když nám pořád všichni cpou seriály z těchto zemí..
gretka
16. února 2011 • 00:10
Povinne bych to dala k videnim nasim nabozenskym fanatikum. Kus sem videla, pripomenulo mi to me mladi, kdy jsem na Vychodni Slovenska jezdila s rodici, to kazani jak jedeme k te a te tete a musim si vzit dlouhou sukni abych podle ni byla za slusnou, vlastniho syna vyhodila pote co se rozvedl z domu, protoze opustil tu svou "svatou" manzelku (ctete despotickou muru, bydleli u fary a kazdy den museli skakt a podstrojovat,sex zady, protoze by bylo dalsi dite a podobne projevy nabozenske vypatlanosti. Jsem rada, ze jsem kus videla, nase konciny si v pripade starych vericich fanatiku a jejich despoticky dopad na rodinu je stejny tam i zde. Moji matku jako druhou zenu meho otce odsoudili rovnou, pry se nemel pravo podruhe zenit a pry ona byla vinna rozpadem puvodni rodiny, ktera se rozpadla, kdyz se neznali, protoze matce bylo 10 let.

Jinak dalsi telenovela, nechapu, co nova cekala, jak jim mohlo nedojit, ze uspesny serial na Blkana stezi bude uspesny u nas. Asi jako by nasi telenovelu davali v Japonsku (ale ty by davat takovou priblblou a rozsahem skoro 3000 dilu ulici davat ani nenapadlo) Nastesti se ukazalo, ze to sleduji predevsim duchodci a lide, o ktere inzerenti reklam nemaji zajem.

DIvala jsem se na dily na Markize, uz kdyz slysim cynty ve stylu "xy moja" bych vrazdila, slychavano a za zady me titulovali titulem dcera ty ***.

Proste dalsi v zaplave vsem Manuel, Emerald a dalsich ze zaplavy Blberald, kterymi nas komercni tv zaplavuji coby levnym skvarem.

Misto Z1 mela skoncit Nova. i kdyz je jasne, ze na to by asi fandove tech vsech Blberald, vyvolenych a podobneho skvaru pro tykvone neprezili.
dell63
10. února 2011 • 15:23
Na Slovensku to uz bezi na Tv Markize a mozem vam povedat ze je to otras, od utorka do piatka a to dva dieli naraz............
kebulak
10. února 2011 • 12:11
vavrjan
9. února 2011 • 22:01
V NOVĚ začala taková propaganda tohoto pořadu, že Gebls by blednul závistí. V hlavních TVZ se mluví o sledovanosti a dokonce jdou tak daleko, že ukazují rodiny s dětmi na které byl organizován příspěvek peněs na jejich vyléčení. To co předvádí NOVA dokumentuje její problémy, kterými zřejmě prochází. Z1 to zabalila a NOVU to asi čeká. Jinak nevím proč provedla tento veletoč v programu.
strassidlo
8. února 2011 • 11:36
Fanouškům telenovel se podařilo zjistit jak seriál končí :
http­://zpr­avy.id­nes.cz­/sef-islamske-televize-je-vinen-z-brutalni-vrazdy-choti-stal-ji-hlavu-ve-studiu-1hy-/zah­ranic­ni.as­p?c=A1­10208_­073824­_zah­ranic­ni_btw
muhlhaus
8. února 2011 • 08:05
když je to peklo na zemi. Většinu lidí by možná ani nenapadlo se na to dívat, ale když se o tom bude všude psát - i třeba ultra-kriticky, tak lidi nebudou přesvědčení, že to prostě musí vidět.
alexk
7. února 2011 • 23:13
lid byl "nadržený" a na první díl se x očí koukalo jen aby ze zvědavosti......ale jestli i za další dva tři díly nebude sledovanost poloviční, tak nevím co na to vymyslím za důvod . Každopádně je fajn, že přibyl o důvod víc se v některý dny nedívat na bednu
04205
7. února 2011 • 19:29
peklo na zemi možná teprve nastane, pokud jí bude lámat celých cca 200 dílů. Taková výdrž by se měla ocenit
staska
7. února 2011 • 19:01
že jsem se dívala,samozřejmě zatím se nic moc nevymyká jeho předchozím bratříčkům,ale když čtu ty odsuzující ohlasy tak se ptám,kde se vzalo těch 1,3 milionu sledujících diváků,a věřím vážení že vy nejvíce křičící jste u toho byli též.Neříkám,že to budu sledovat denně,to by asi byl na mé mozkové závitky nářez,ale jednou-dvakrát týdně ??????A co vy přátelé,také se přiznáte?