Komentáře

Zpět na článek

Klause štvou spory ve vládě. Staví se za Nečasův kabinet, ale ten se pořád hádá

7 komentářů

panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
ivanb
...musí štvát každého pravicového voliče, nejen prezidenta, politiku ODS znevažuje především p. Nečas, který svými nekonkrétními postoji, jakoby se bál praštit pěstí do stolu a ukázat KDO je ministerský předseda a ze všeho nejveselejší je strana TOP 09, která buďto už vymřela nebo čeká až se ODS zlikviduje sama ve sporech s VV, které nikdy nemůže vyhrát!!!
karel79
Panu prezidentovi vadí aféry. Důvěřuje panu Drobilovi a nechápe rozruch kolem pana Vondry. Je mi to líto. Oba citovaní pánové hrubě znevážili politiku ODS a přispěli k úpadku preferencí této strany. A pokud pan prezident bude ve svých proklamacích pokračovat, zařadí se jim po boku.
suzin
ten už je zařazen
vonrammstein
už to píšu poněkolikátý: poproste někoho, ať Vám vysvětlí, jak se používají čárky ve větách. Nebo si konečně pořiďte korekrora. Máte tyhle chyby i v tištěným. Novinář bez základní znalosti pravopisu je akorát pro ostudu. Svoji i plátku.
ivanb
Píšu to taky, ale je mi to prd platný, dříve to alespoň opravovali, nyní už na to zcela nepokrytě kašlou. Jaká matka- taká Katka.
vonrammstein
Tak tak. Zlatý starý časy, kdy tady před totálně neschopným a neochotným Šmídem fungovaly dvě dámy, které byly ochotné se za chyby dokonce i omluvit. A navíc se snažily vyřešit i mého klona-i když to nedokázaly. Šmíd na to dokonale ***.