Prostor X
Horolezkyně Kolouchová zemřela. Úspěšný výstup na K2 pro ni byl splněný sen, řekla v minulosti Reflexu
8 komentářů
reproman
0
Skvělá příležitost pro ty, kterým to je jedno, aby přispěchali do diskuzí napsat, že jim to je jedno.
Kytice – Karel Jaromír Erben
Zemřela matka a do hrobu dána,
siroty po ní zůstaly;
i přicházely každičkého rána
a matičku svou hledaly.
Zemřela matka a do hrobu dána,
siroty po ní zůstaly;
i přicházely každičkého rána
a matičku svou hledaly.
Frank51482
Zdolala 3 vrcholy a co z toho? K čemu to bylo? Jak to společnosti nebo někomu kromě ní prospělo? Když zemře někdo podobný, je mi to celkem jedno, protože si sám zvolil nakládání se svým životem. Je to sice cynické, ale pravdivé. O to více je mi líto těch, kteří zemřou cizím zaviněním.
Smutné ale sama věděla do čeho jde , stejně jako například piloti F1, Moto GP , zvláště ti pacienti v Moto GP , každých 14 dní ( v sezoně ) riskovat život celý víkend v rychlostech okolo 350 km-h na motorce ?!? A potom v neděli v závodě kolo na kolo v takových rychlostech bojují o body a umístění na podiu... Také spousta z nich zaplatila životem, nebo zdravím.... Je to holt vášeň jednotlivce , chce si něco dokázat, být v něčem vyjímečný jen to holt občas nevyjde - R.I.P. snad to měla rychle ...
Chápu že to lidi v hrorolezectví žene aby dokázali víc než většina ostatních, zahrávají si ale s vlastním životem který občas ztratí.....Je to podobné těm co se vrhají z výšek hor ve wingsuits a plachtí jako ptáci, než si nakonec otevřou padák. A nebo také neotevřou.
3pankaj.na...@...
Hledám přítele nebo přítelkyni pro virtuální sex zdarma. Tento web zřídka navštěvuji. můj pravidelný profil, moje fotky a videa jsou zde http://freexxx.***