Komentáře

Zpět na článek

ODS se obává vlivu ABL na policii. Pozdě

3 komentářů

sirien
1. února 2011 • 14:25
Jako obvykle, sbírka tendenčně subjektivních komentářů a názorů vyjádřených bez nejmenšího náznaku skutečné argumentace, o kterou by se opírali

Ad ABL - neexistuje jediný, ani jeden jediný důkaz, že by ABL nebo jakýkoliv zaměstnanec ABL na jakékoliv úrovni dělal COKOLIV nelegálního nebo pochybného nebo mimo svůj mandát. Sledovali političku - oh bože, detektivní agentura někoho sledovala, padám z toho objevu na hubu, politička nepolitička.
Omílání toho, že ABL je bezpečnostní agentura a proto je děsivě rizikové, když lidé z ní jdou na vnitro, je naprosto dokonalá ukázka iracionálního apelu na strach (přesně toho, ze kterého RX obviňuje lékaře, očividně ví přesně, o čem mluví). Nelíbí se vám v RX ABL? Super, tak už konečně ale najděte aspoň NĚCO, co by SKUTEČNĚ bylo nekalé a prokazatelně to měla na svědomí.

Nemocniční sestry se nijak nezasadily o současné dění ve zdravotnictví, i když měly možnost (nechme stranou, zda jednaly správně nebo ne) - nedělaly nic, proto nechápu, proč by měly něco dostat. Sedět na zadku a dostávat, to je představa která Čechům přijde z nějakého důvodu naprosto v pohodě, jít a o něco se zasadit (jako teď lékaři) je automaticky přinejmenším pochybné, ne-li rovnou totálně zavrženíhodné. Divná mentalita, tohle.
prodix
1. února 2011 • 10:25
Policie je "státni podnik" placený s daní všech občanů, ABL je soukromá firma.Tak proboha proč politici, mimochodem taky placení z našich daní, obviňují primátně ABL, vždyť informace poskytla policie. Mně štve, že platím tak neschopnou organizaci. Celá tato kauza je vlastně skvělá reklama pro ABL, umí sehnat veškeré info, a k tomu ma i vliv u policie.
sendyman
1. února 2011 • 22:01