Archív

Zpět na článek

Jarní televizní schémata: Chystá se znovu přímý souboj Nova vs. Prima?

5 komentářů

michachal
1. února 2011 • 11:17
poslední dobou se zdá, že čt1 vysává poslední zbytky z TV archivu: v sobotu byl výběr scének, zítra (st 2.2.) pořad o F. Holzmanovi (super komik), a ještě v Edici ČT neustálá nabídka toho samého... prostě 3 navlas stejná témata. A za toto prosím platíme poplatky?!?!?!
trubar
28. ledna 2011 • 17:19
éra největší slávy této bedničky ke koukání se zaplaťpánbů vytrácí do minulosti. Ti, kdož vyrůstali v jejích zlatých časech (kdy celý národ svorně usedával k přijímačům) a všudypřítomném obklopení tohoto pasivního média budou rádi, že po zbytek života jejich zhustanaplňující kulturní vyžití budou naplňovat do bezvědomí omílané reprízy, coby nostalgické připomínky časů mládí (jó, bejvávalo). barandov v této vlně už zdá se frčí, zbytek televizí nakonec časem hodí snahy o nové formáty do žita a bude majory zemany prokládat teleshoppingem. Několik renegátních TéVé dívánků ale i přesto po moha a mnoha letech ještě v zatuchlých panelákových kamrlících najdete.
michachal
28. ledna 2011 • 14:48
Sleduji-li delší čas schéma a program Novy, upadá v zapomnění: zprávy naprosto staré nebo opsané z internetu, nemožné schéma vysílání, jeden horší seriál za seriálem, o akci kontrovat Primě její talentovou show svou vlastní ani nemluvě. Na svou slávu z dob vzniku může teď zapomenout.

Abych nezůstal jen u Novy, ČT na tom je podobně, Nemocnice na kraji města v podvečer, čímž tento seriál devalvovala, každý den vykopávky jako např. Trapasy atd...škoda mluvit. A ktomu neustále Teleshopping se stupidní muzikou
sirien
28. ledna 2011 • 17:24
Teď sem si projel program (normálně tv nesleduju, tak mám o jejím obsahu povědomí jen letmo od známých) a Nova Cinema má místy sledovatelné věci. Prima Cool jich má teda o poznání víc (mimochodem, vtipné bylo, když Prima Cool najednou začala mít sledovatelnej program - stalo se to v okamžiku, kdy tam na programovém oddělení začaly dělat dvě holky, co jinak dělaj na kulturních akcích přendášky o různých nových seriálech - tomu řikám dreamjob) a HBO samozřejmě taky, nicméně Cinema tak strašná neni.
sendyman
28. ledna 2011 • 20:48
Osobně je mi jedno, co která TV nabízí, ale puštěnou v růžku monitoru ji mám furt, kdykoliv jsem doma. Kulisa.
A těch případů, že to rozkliknu na celý monitor a SLEDUJU, těch je vážně minimum...
I když bych měl zrovna teď lepší představu o trávení volných chvil, furt lepší aktivně debatovat, nebo vyhledávat informace na netu, než pasivně čučet...