Komentáře

Zpět na článek

Ministr Vondra má malér za 766 milionů korun

26 komentářů

jostom
29. ledna 2011 • 11:49
Jsem přesvědčen o tom, že neodcházejí skuteční odborníci, ale obyčejní příštipkáři, jenž jsou jenom do počtu.Sám chodím k dobrému lékaři (endokrinolog).Proč si myslím, že je dobrý?Jeho pracovní doba je do 15.00.Většinou má ale v ordinaci tolik pacientů, že pošle sestru domů a sám pracuje klidně do 17.00.Je totiž zcela jistě uznávaným odborníkem.Je to soukromník.Ovšem jako protipól mohu uvést jiné doktory,kteří při vyšetření na vás ani nesáhnou,jelilkož sami jsou zdraví jako řípy a pohled na nemocného se jim hnusí..Anonymní lékaři v nemocnicích se leckdy chovají jako hyeny.Je to znát z různých článků pacientů a vyprávění.Teď pod tlakem jim má vláda ustoupit.Vláda , která má problém sama ze sebou, a zjevně již ztratila podporu obyvatel této zemně.Tak se Vás ptám vy stávkující.Budete mít radost ze své výhry? Peníze totiž nedostanete za své schopnosti (žádné nemáte) ,ale tím ,že se počítá s úmrtími.Tak mně napadlo.Svého času byla na internetu hra pod názvem zabij si svého cigána.Co vy na to mudři??
sirien
30. ledna 2011 • 16:45
Jsou ty urážky nutné (ne že by se mě dotýkaly, nicméně mi přijde, že trochu zbytečně sráží diskusi jako celek). Mimochodem, píše se MUDr a CSc.
A nejsem lékař, ani k tomu nemám nijak blízko, a to ani zprostředkovaně (tj. ani rodiče nebo tak nejsou lékaři)

U lékařů je velký rozdíl mezi jejich oborovou orientací. Třeba takoví zubaři jsou u nás dobře vysmátí (...a je jich relativně dost málo, mimochodem), na druhou stranu další jsou zase přetěžovaní, na jiné se kašle...
...ne každý lékař může být soukromník. Bez nemocnic se neobejdete.
...ne každý soukromník je kvalitní nebo přívětivý, narazil jsem častokrát i na opaky.
...ne každá nemocnice je stejná. Osobně třeba velmi, velmi intenzivně doporučuji se vyhybat Thomayerce, to je fakt bezcitné pohřebiště, zejména LDNka. Na druhou stranu Vinohradská a Vojenská jsou relativně v klidu a Železniční je (na naše poměry) luxus, kde k vám přistupují individuálně jako ke pacientovi-klientovi a nikoliv jako k další položce seznamu.
Palopetro
28. ledna 2011 • 20:42
A vyšlo mi asi toto.Pan Vondra měl v době,kdy se dostávali t.zv.disidenti do spárů STB,t.j. v r.1968 až dejme tomu do r.1978, tak nějak 7-17 let.To bych rád věděl,jak se Vondra ve svém věku dostal do disentu.Mě to připadá spíše tak,že věděl ve správnou dobu jak se dostat do přízně Havla.A dílo bylo dokonáno.Vondra a disedent je největší výsměch celému disentu a je zvláštní,že tohoto ulízance ještě nikdo neodhalil.Jaké ma skutečné schopnosti prokázal až nyní.Neinteligentní pitomec.který naletí ziskuchtivému kamarádičkovi.
sendyman
28. ledna 2011 • 21:27
Víte, mně se na tom líbí jedna věc: jak Vy (a vy "všichni") všechno víte...
Proč mi, kur.va, berete iluze?
Palopetro
29. ledna 2011 • 10:32
A proč bych ku..a měl být bez iluzí jenom já.No nic,to mě to tak nějak jenom zvedo ze židle.A když už jsem bez těch iluzí ,tak jako správný pesoš věřím,že celá ta marškumpačka u koryt s toho zase vyleze bez šrámů.Patrně má každý nějaké to másílko na hlavě a co by kdyby.A to mě na tom ze všeho nejvíc se..e.A to vše po 23 letech ,kdy jsme cinkali klíčema.A miliardy si klidně tečoudo křa.
sendyman
29. ledna 2011 • 12:44

To nic, jenom jste mě rozesmál...
Já nechci tvrdit, jak to JE, ale jak by to taky MOHLO být... Jak jsem si vygůglil, jsem jen o tři roky (skoro na den!) starší, než Vondra. Pocházím z ouřednické rodiny, tedy z rodiny běžných ovčanů své doby, která si v podstatě jakoby neměla na co stěžovat (vynechme srpen ´68 a podobné). Nikoliv z intelektuálské, ex"kulacké", exživnostnické atp., dosaďte si, co chcete. Tedy z té, kde je dán určitý předpoklad k rozvoji disentu (kamarádi-spolužáci, kteří z takových rodin byli). Přesto jsem se od dob SŠ pohyboval na samém rozhraníi disentu a "normálního ovčanství" (a přesto starší bratr emigroval už v r. ´67) a bylo jen na mě, jak daleko to nechám dojít. A bylo tomu tak až do r. ´89. Chartu´77 jsem sice nepodepsal, ale znal jsem ji a odmítl podepsat "Antichartu".
Takže, proč by Vondra, navzdory Vámi předeslanému mládí, ale vzhledem k rodinnému zázemí a výchově - třeba - NEMOHL být přesvědčený a skutečný disident?
sendyman
29. ledna 2011 • 12:59
"mně", kur.va! - vždycky mě na.se.re, když mi ve svatým rozhořčení něco uteče!
Palopetro
29. ledna 2011 • 10:45
A ze všeho mě nejvíc pobavila zpráva-(ale fakt jsem se za břich popadal),že Vondra byl za své postoje vyhazován z práce.(To byl také patrně jediný úděl,který mu nesmrtelně pomohl do disentu).A což takhle,že se mu moc nechtělo dělat a stále hledal nějaké to lepší korýtko za více peněz.Já jsem takových za svůj život poznal stovky a nikoho z nich -pitomců-nenapadlo to přičíst na vrub jeho odporu s režimem.
Palopetro
29. ledna 2011 • 21:47
Sendy, Vy jste také vtipálek!
:Přesvědčený a skutečný disident Vondra:jak jsem si také vygůgloval , byl zavřený 2 měsíce v Ruzyni a na Pankráci.Nástup dva měsíce před krachem režimu.Oběť ,před kterou "smekám".Já a desetitisíce jiných /patrně i Vy) jsme byli zavření více dva roky na komunistické vojně.Vondra si bez problémů v mladém věku cca 24 let stačil obhájit doktorát.My co jsme projevili nesouhlas se vstupem vojsk VS podpisem vyjadřujícím souhlas s 2 000 slov,jsme byli nuceni přerušit studia na vysoké škole,kterou jsme za několik let pracně s malými dětmi za zády při zaměstnání dokon­čili­.Glo­rifi­kaci disidentských zásluh pana Vondry se můžu jen poumát.Já jsem v době,kdy on se narodil nastupoval vojenskou základní službu a komunisty jsem nenáviděl stejně jako statisíce jiných,kteří se skřípěním zubů s odpovědností za vlastní rodiny byli nuceni tu a tam jít na prvomájový průvod nebo na veřejnou stranickou schůzi..Pro mě osobně byl do dnešnich dnů pan Vondra takovou šedivou úřednickou myší,která díky přízně osudu stanula na nejvyšších postech této republiky.Dokonce jsem si o něm myslel to lepší.t.j.není spojen se žádným svinstvem.Jen bych si přál,aby neklesl tak hluboko,že byl schopen patrně s pocitem vlastní nedot­knutel­nosti,­umož­nit ,aby mu z úřadu mizely desítky milionu korun na činnosti,jejichž tržně nadhodnocená hodnota je několik málo milionů.
Může mít třeba IQ 150 ,pro mě je nyní nebezpečný hlupák,kterými se to patrně hemží na všech možných ministersvech po desítkách.
sendyman
29. ledna 2011 • 22:18
Ale sakra, copak se s Vámi hádám?
Jen, že jste řekl, že na disidenta byl moc mladej, tak jsem se snažil vysvětlit, že nutně nebyl, to je vše...
Jestli jím BYL, nebo NEBYL... No, je mi to celkem jedno. Přiznám ale, že jsem do něj určité naděje vkládal, ale zklamal mě. Jenže, kdo ne?
Dneska už z nich VÁŽNĚ nevěřím nikomu!
Ježíšikriste, a co jich tam takovejch je! Nejen, že vystudovali, ale jezdili na zahraniční stáže. Vždyť jich půlka byla ve straně...
Sakra, a já se kvůli "pitomýmu" bráchovi nedostal na školu, na kterou jsem chtěl. Ne tedy proto, že by to TAM někdo zarazil, ale bez tlačenky to nešlo a chlap, co mi ji měl zajistit řekl, že do toho kvůli bráchovi nejde... Panenkoskákavá, náměstek ministra školství! Doučoval jsem kvůli tomu jeho dceru!