Archív

Zpět na článek

Kdo bude muset začít hulit?

16 komentářů

kkk999
29. ledna 2011 • 23:05
Je tedy marihuana lék?

Marihuana není lék právě tak, jako není lékem odvar z nezralých makovic. Lékem je opium a morfin, který je chemicky přesně definován a může se přesně dávkovat. Lékem je hlavní účinná látka marihuany, THC. S poznáním, že THC se začíná užívat jako lék, nemá v podstatě nic společného snaha o legalizaci a volný prodej marihuany. To, že morfin je lék, znamená, že ho může předepsat lékař, a to vzhledem k riziku zneužití jen na předpis s modrým pruhem. Znamená to, že každá ampule je přesně evidována a zásoby morfinu jsou pod bezpečným zámkem. S THC se ve zdravotnických zařízeních, kde se jím léčí onemocnění, která jsou registračním řízením přesně vymezena, zachází stejně přísně jako s morfinem.
Doc.MUDr Oldřich Vinař, DrSc.
bushmann666666
30. ledna 2011 • 14:41
Mě se líbí ,že tady hrozně zasvědceně brojíš proti něčemu s čím nemáš absolutně žádnou osobní zkušenost. To je jako kdyby si otevřel autoškolu někdo ,kdo v životě neřídil auto Určitě by jsi tam měl narváno ))
Ze všech studií ,který existujou o učincích marihuany si vybíráš akorát to co se ti hodí . Opravdu my připomínáš nějakýho náboženskýho fanatika,kterej bude radši tvrdit ,že kostry dinosaurů tady nechal bůh schválně aby zkoušel naši víru,než by uznal evoluci.
Jinak tohle je diskuze. A ty tady akorát nadáváš do feťáků,hlupáků atd. každýmu kdo má jinej názor než ty!!!! Naštěstí jsi taky jedinej kdo má takhle dementní názory
kkk999
31. ledna 2011 • 07:24
Ty tele hloupé, s vraždou musím mít osobní zkušenost, abych ji mohl odsoudit? Když tu meleš hloupé názory, tak jsi bohužel hlupák...dementní názory jsou ty, které se zastávají hulení a braní drog, ty tele zfetované...
kkk999
28. ledna 2011 • 17:39
Rizika spojená s užíváním konopí:
- bad trip = hororový průběh intoxikace s možnými následky (provokace duševního onemocnění, obyčejně úzkostné nebo
depresivní poruchy, toxické psychozy, úraz při úniku před domnělým nebezpečím, agresivní jednání vůči sobě nebo druhým)
- riziko srdečních arytmií
- poškození srovnatelná s poškozením při kouření cigaret
- flash backy – návrat stavu při intoxikaci, obyčejně je vnímaný nepříjemně

Při dlouhodobém, pravidelném užívání:
- osobnostní změny – projevují se jako váhavost, pomalost, uzavřením se do vlastního, snového světa, …
- poruchy paměti
- snížený zájem o sexuální zážitky (zvláště u mužů, obtíže s erekcí)
inkvizitor1
31. ledna 2011 • 10:40
A teď tu o Karkulce, prosím
kkk999
28. ledna 2011 • 17:30
Jako poměrně dlouholetému hlupákovi ti musím napsat jednu věc: jsi hlupák a darebák a patříš buď do vězení a nebo spíš na uzavřené oddělení na psychiatrii. Kdo má v hlavě zdravý rozum, hulit nebude, protože by si tím jenom ničil zdraví. Výmluvy huličů na to, že si chtějí léčit svoji nemoc hulením, je nestoudná lež a pouhá výmluva. Jde totiž o něco úplně jiného. Každý, v tomto oboru vzdělaný člověk ví, že neléčí hulení trávy, ale pouze jediná substance, a tou je thc neboli k léčení není třeba hulit, stačilo by k tomu čisté thc v tabletách. Ale jak je těm vzdělaným známo, používání jakéhokoliv léku musí schválit SÚKL a aby SÚKL schválil lék, musí být lék náležitě prověřený a odzkoušený, což trvá řadu let. Takže rozhodně to není možné zvládnout během několika týdnů nebo měsíců, jak si to huliči naivně představují.
psalm
30. ledna 2011 • 12:22
Verbální průjem v kombinaci s grafománií je pro tvé okolí jistě nepříjemná věc. Zkus se zachovat solidárně a svěř se do rukou odborníka. Nebo začni hulit. Alespoň pak jistě přestaneš poskytovat své knížecí rady lidem, kteří o to ani za mák nestojí. Jsi k smíchu chytrolíne (a to i přes to, že smát se duševně nemocným je neslušné).
bushmann666666
30. ledna 2011 • 14:48
Já zase zažínám mít pocit,že z toho uzavřenýho psychiatrického oddělení píšeš ty To už vám tam povolili internet? Radši si skoč na nějaký skotský střiky spolkni nějakej prášek ,kterej je schválenej SÚKL a dej už konečně pokoj. Na tvoje moralizování ti tady není nikdo zvědavej.
psalm
27. ledna 2011 • 11:57
Jako dnes již poměrně dlouholetý pěstitel Vám musím říct jednu věc. Máte naprostou pravdu. K tomu, abyste si doma vypěstoval pro sebe nebo své blízké konopnou kytku nepotřebujete skoro nic. Stačí stará skříň, do které umístíte květináč s hlínou a nad něj zavěsíte sodíkovou výbojku (i s předřadníkem a tlumivkou se dá pořídit do 1000 Kč). Do květináče dáte zakořeněný klon nebo naklíčené semínko, zalijete, rozsvítíte a pootevřete dveře od skříně, aby tam alespoň tímto způsobem cirkuloval vzduch. Toť vše. Budete-li to zalévat, chránit před hmyzem (Šajtán nechť smaží svilušky v pekle) a včas přepnete na světelnou periodu pro kvetení, máte do tří měsíců hotovo.
Všechny ostatní ***petičky (zvlhčovačky, větráky, hnojiva, enzy­my,přis­třiko­vání CO2,klonování z opravdu kvalitních matek a fůra dalších) slouží jen ke zvýšení kvality výsledného produktu a výnosu. Nabývají tak na důležitosti až tehdy, chcete-li to i kouřit nebo se posouvat v pěstitelství kamsi kupředu. Chcete-li trávu pro léčebné účely, plně Vám postačí výše uvedené. Aneb jak jste sám napsal je to jen kytka.
psalm
27. ledna 2011 • 11:59
To byla samozřejmě reakce na jarabaka. Zdejšímu řazení příspěvků třikrát hurá!!!