Komentáře

Zpět na článek

Petr Nečas: Sám sobě hrobníkem

11 komentářů

jostom
25. ledna 2011 • 13:44
Nechápu proč mu všichni nadáváte!!Vždyť vyhovět Andreji Babišovi, Martinu Romanovi, Zdeňku Bakalovi, Pavlu Tykačovi,dále poslechnout Ivana Langra, napít se s Miloslavem Kalouskem,dojemně se usmívat na Radka Johna vždyť to je nadlidský výkon.
ivanb
25. ledna 2011 • 16:08
No já mu teda nadávám proto, že od premiéra, jehož stranu jsem navíc volil, bych čekal poněkud, nikoli jasnější, ale pokud možno, pevnější postoj.
sirien
25. ledna 2011 • 17:54
já mu teda moc nenadávám, především protože jsem jeho stranu nevolil a ani se nenachází mezi mnou uvažovanými volitelnými stranami (...jsem pravičák, ale ODS jsem volil minule a mám na ně nehoráznej dopal), ale kdybych byl ODS volil, tak teda na Nečase nadávám od rána do večera

(spíš by mě, sakra, zajímalo, co dělaj ti lidi, který sem volil... média sou furt samá ODS a VV a po mojí TOPce se totálně slehla zem)
ivanb
25. ledna 2011 • 18:23
Nebojte, příští týden o TOP 09 napíšu. Holec
ivanb
25. ledna 2011 • 09:45
...už minulý týden jsem zmínil jisté výhrady k veřejným vystoupením našeho ministerského předsedy a ze všeho mi vychází asi toto, on je totiž natolik zachvácen pocitem odpovědnosti, jakoby čekal, až mu jestřábi z ODS připomenou proč sedí, zrovna tam kde sedí a taky KDO ho tam vyndal. Jestliže nepřitvrdí a bude pokračovat ve svých plytkých výlevech, typu kočkopes, tak by se mohl brzy dosíci dosti hanebného pádu vlády a vyhazovu z vlastní strany. Děkujme Bohu, že je opozice tak neschopná!!!
A další téma? Co takhle spící TOP 09. Já nevím, ale jsou ještě vůbec živi?
sirien
24. ledna 2011 • 20:55
V diskusích kde se RX online navážel do ABL, Bárty a Veverek pořád kdekdo opakoval, že se RX online změnil v hlásnou troubu ODS. Nemůžu pochopit, jak k podobnému závěru mohl kdo dojít - mě totiž přijde doočíbijící, že RX teď hlásá totální levicovost, takže jestli přes něj někdo troubí, tak spíš socani...
sendyman
25. ledna 2011 • 12:00
Svědomí mám čisté, tohle jsem nikdy netvrdil!
Ale ani by mi to moc nevadilo, kdyby ODS naplnila očekávání, která jsem do ní zpočátku naivně vkládal. Takto ovšem mohou hovořit rozumní příznivci všech stran politického spektra (tedy těch "demokratických" myslím).
Ale zároveň si myslím, že se to tvrzení o hlásné troubě ODS a redakční názory na Nečase příliš nevylučují. Domnívám se totiž, že tomu, kdo skutečně kope za ODS nezbývá, než kopat do Nečase.
Škodí. ODS určitě.
okuk
24. ledna 2011 • 18:00
Jedná se odvě věci. Odvolání PP, na kterém trval John a ke kterému po tahanicích došlo. Vzhledem k tomu, že PP je dle zákona (rozhodně nesmyslného) neodvolatelný, byl Martinů k odchodu donucen. Co mu bylo slíbeno, nikdo neví. Druhá věc je ale jmenování nového PP. Ať už si Nečas myslel cokoli, nikdy proti samotné osobě Lessyho nevystupoval. Kritizoval pouze komisi (a to právem) a způsob volby jako eventuelne ne v souladu se zákonem. Jelikož má John právo PP jmenovat a na nikoho se při tom ohlížet nemusí (nepsané dohody jsou od toho, aby se neplnily), nechápu ustanovení komise. Předem byl znám vítěz a komise tedy sloužila pouze k tomu, že převzala za nového PP odpovědnost? Vůbec ne, protože komise žádnou odpovědnost ze zákona nést nemůže. Tu, má jedině ministr vnitra, který svého favorita zahalil do hávu člověka "prověřeného a doporučeného odborníky". Proti tomu ale Nečas nemohl nic dělat, protože k tomu mu chybí pravomoce. Takže, pane Holče, ač s vámi většinou souhlasím a vaše čkánky se mi líbí, nevím, co jste nám chtěl dnes sdělit. Myslíte, že by další, hloupé, koaliční spory něčemu prospěly? Nebo jste jen chtěl naznačit, že Nečas je nemehlo? Suďme podle výsledků a hlavně podle toho, zda se uskuteční reformy a jak budou vypadat. Vše ostatní je podřadné.
zdislava
24. ledna 2011 • 20:03
Pan Holec, ač mu jinak, zejména pro jeho vtip fandím, zjevně nemá o platné právní úpravě ani páru. Nečas MUSEL ustoupit, protože k ničemu jinému nemá pravomoc. Politické dohody nestojí nad zákonem, je tomu naopak. Udivující je, že si to pan Nečas včas neuvědomil a znovu ze sebe udělal trdlo. Zbytečně se požadovaním veta do věci zapletl. Pravomoc k ustanovení policejního prezidenta, povinnost ustanovit (v případě zřízení komise) i následnou politickou odpovědnost nese jen a pouze ministr vnitra.
zdislava
24. ledna 2011 • 20:05