Fotogalerie

Zpět na článek

Antrax, mor, neštovice: Záhadné místo, kde Sovětský svaz vyráběl smrtící biologické zbraně

15 komentářů

bella.
Koukám, že ta Mátoha pode mnu nemá na to, aby svoje bláboly doložila a tak si vygooglovala místo toho bábol anglický , který zrovna moc nesedí a rodilý by to tak nikdy neřekl.
Takže opakuji ! Mátoho dolož svoje tvrzení sem, teď hned! Jinak jdi od válu a nežvaň.: ....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....
....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....
....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­..
👉( Mátoha Parohatá
5. října 2025 • 12:38 1
@epr3
Najnovšie uniknuté dokumenty hovoria, že okrem covidu 19 tam vyrábali aj iné nemoci, konkrétne chorobu ťiao-čchi a Möller-Barlowovu chorobu.
A to všetko len preto, aby nás ovládli !!!! )
Mátoha Parohatá
@bella. však si volilo vidláka?
bella.
@Mátoha Parohatá
Koho jsem já volila ti může být jedno, ale v každém případě toho, kdo ty voly jako jsi ty smete.
Neumíš ani dodat svému tvrzení váhu odkazem na zdroj a jsi trapný, trapná nicka.
Už se nenamáhej, jen žvaníš a přesuváš jak vláček vagony cizí dohady.
Dej si závory a jdi se na vechtr vyspat.⛔
Končím!
bella.
🔴 Mám už po krk agitky proti Rusku.
Hergot, když nevíte, jak výzkumy probíhaly a kde se aktivní bakterie a viry skladují, nechte toho.

🔴Já vám sděluji, že jsem zděšená tou agitkou a vymývání mozků , tohle nebylo ani za komunistů.Pravda, byly tehdy školy, které učily a tím pádem rozvíjely i IQ.Dneska vygooglované polobláboly bere každý jako fakta a já tomu říkám nastala doba " faktická " , kdy jasně cílím na blby,kteří neověřují, ale berou za svoje kde co , aby byli v houfu.

🔴USA i SSSR byly vždy soupeři a to i ve vědě.A co se týče krutosti, tak nezapomínejte na Výbor pro neamerickou činnost !

Byly ale i doby, kdy ve vědě spoupracovaly a 🔴 činí tak d o d n e s !!!!!!!!!!!!!!!!
Alois Rudý
Bylo to také místo, kde pracovalo nejvíce špičkových vědců z Ukrajiny.😶
bella.
@Alois Rudý
Tehdy ještě byli možná UA vědci špičkoví, dnes aby tu špičku na Ukrajině jeden hedal jako jehlu v kupce sena!
Víme,jak 30 let své "svobody" korupčně prošustrovali ...... 💪
------------
epr3
Bůh ví kolikrát recyklovaný článek, který má křečovitě ukazovat na bývalý Sovětský svaz potažmo Rusko jako na říši zla.
Nechcete napsat radši už jednou něco o tom, jak pro Evropu Ukrajina vyráběla v laboratořích krmených americkými dolary covid-19?
Mátoha Parohatá
@epr3
Najnovšie uniknuté dokumenty hovoria, že okrem covidu 19 tam vyrábali aj iné nemoci, konkrétne chorobu ťiao-čchi a Möller-Barlowovu chorobu.
A to všetko len preto, aby nás ovládli !!!!
bella.
@Mátoha Parohatá

Dejte sem odkaz na ty " dokumenty " a zjistěte si na čem pracují laborky v USA, Číně,Anglie a pak si popovídáme!
O jaké " uniklé " dokumenty se jedná, kdo je zveřejnil atd atd ?
Sem chci odkaz :
🔴
....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­..
Mátoha Parohatá
@bella.
keep calm and enjoy