Komentáře

Zpět na článek

Bárta opět nic nevysvětlil v kauze sledování politiků. Měl by odstoupit

21 komentářů

sjanborn
23. ledna 2011 • 20:58
jen dokola píší o Bártovi a sledovačce.Jako prostému občanovi je mi zcela jedno,že sledoval politiky ale to co je na celém případu to zajímavé je to,kdo si to objednal a kdo to platil.v Kauze na Praze 11 by se nakonec mohlo zjistit,že sám starosta Mlejnský a za peníze občanů,ale to není tak zajímavé..pro Vás.
janeklan
23. ledna 2011 • 05:57
Stejně jako v kauze Drobil vůbec článek neřeší to, že jestli nějaký sledování bylo, tak kdo si ztaraceně ZADAL ! Pokud mám detektivní agenturu a tohle je součást jejich práce, tak co to furt zatraceně převracíš ??? Nějaká ódéeska chtěla zdiskreditovat jinou ódéesku, tak proč neřešíš tohle ? "A co na to ministr vnitra Radek John", tyjo kdyby někde vedle Tebe neseděla Pavlína, jeho bejvalka, a Reflex se neměnil ve sračkoidní bulvární zaprodanej plátek, tak si řeknu že je Buchert duševně chorej, ale pořád doufám že je ku.va zaprodaná píšící na něčí popud.
sendyman
23. ledna 2011 • 09:49
Tyjo, tak tohle mě nenapadlo ani v nejdivočejším snu.
Není to paranoia? Ale možný je všecko.
Zvlášť, když to není jen Buchert, ale celá redakce, jako jeden hlas.
strassidlo
23. ledna 2011 • 10:24
Kterou ženu máte na mysli? To jako, že Buchert píše tydle povidla protože Buchertová je zrovna vaří? Tak to se zdráhám domyslet co se u Buchertů bude dít, až sem Vilík bude psát sr.ky.
sendyman
26. ledna 2011 • 20:18
No, v tichosti si opravili takovou "drobnou chybičku", a teď to vypadá, že blábolím z cesty, že?
Ale to je jedno, já vím, kdo je tady ***. ***i jsou oni.
Dřívávějc RX při upozornění poděkoval - zejména prostřednictvím milé paní online editorky Lenky Krbcové, dej jí Pámbu věčnou radost ze života.
Teď nás maj na háku, voni jsou tu přece panstvo...
strassidlo
27. ledna 2011 • 17:55
Bejvávalo! Za paní Lenky K. byl tohle ještě Časopis.
polist
23. ledna 2011 • 15:08
Už to tu někdo psal, nejsou to moje slova. Ale:
Takovej vliv, jakej má Íčko na Reflex, neměl ani Paroubek v dobách svý největší slávy na Právo.
zdislava
22. ledna 2011 • 21:44
Protože to slíbil ? Ano, to byla jeho chyba. Že dělala soukromá bezpečnostní agentura před 4mi lety něco, co má v popisu práce a vlastní na to od státu licenci ? Ať sebou koalice hodí a dožene to, co neudělala žádná naše bývalá politická reprezentace, totiž zákon o soukromých bezpečnostních agenturách. Tam si může sledování politiků zapovědět (aby neoprávněně neutrpěli). Pokud se týká úniku osobních dat od Policie ČR, to je taky chyba Bárty ? Ale jděte ... To se přece děje už dvacet let a nikdy žádná inspekce nikoho, kupodivu, neodhalila ... Ano, i Bárta se dopouští chyb. Říci totiž měl : ano, toto byl objednavatel, chtěl to či ono, zaplatil nám tolik a tolik. Na druhé straně Bárta vadí, velmi vadí, to je jistá věc. Že se jako první s výzvou k jeho odstoupení ozvali komunisté ústy svého stínového ministra vnitra, také není náhodal přidal se pak Paroubek, nyní znějí tytéž hlasy z ODS a ČSSD. Národní fronta je sjednocená. Bodejť, kdo by si nechal sahat na financování strany ... problémy mají všichni, totiž s výjimkou VV.
strassidlo
22. ledna 2011 • 22:55
Nemyslím si, že by Bárta měl vůbec něco říkat. Tedy ani to, kdo si případně toto údajné sledování objednal. Proč by měl něco vysvětlovat? Je-li to jeho klient, nikdo nemá právo takové obchodní informace požadovat pokud nešlo o trestný čin. Nic trestného na sledování politků a politikářů a úředníků není, je to stejné, jako když agentury sledují obchodní konkurenty zadavatele nebo záletného manžela Filomény Prcalové. Sice to není příjemné, ale na druhou stranu je to prostě činnost agentury v mezích zákona.
zdislava
22. ledna 2011 • 23:38
Jinak s Vámi souhlasím, tedy z pohledu platného práva. Otázka je, kdo by si u něj objednal další služby, kdyby provalil fakta. To ovšem všichni, včetně pana Bucherta, nepochybně vědí, a proto jej také stále dokola výzývají, aby mluvil. Psala-li jsem o tom, že by měl uvést zadavatele, pak spíše v (příjemné) představě, co by to udělalo v ODS ... Jistě, z pohledu ABL je to nemyslitelné.