Život a styl

Zpět na článek

Alex & kněz: Jak přesvědčit dívku ke zvrhlému sexu? A proč vlastně?

4 komentářů

celtic
21. ledna 2011 • 19:01
Myslím si, že jsem v oblasti sexu velmi tolerantní, ale steně jsem nikdy nepochopil jak někoho může přitahovat strkat svůj penis mezi výkaly (já bych na to neměl odvahu). Přišlo mi to vždy velmi odpudivé, a to i v pornofilmech, ale pokud to někoho rajcuje, je to jeho věc. Jen by do této úchylky neměl nutit nikoho dalšího. Takže poradím, dejte se dohromady s vámi podobnými a dělejte si to navzájem
klarap
20. ledna 2011 • 13:57
Skvělej citát Alex, tady fakt sedí
indyana
19. ledna 2011 • 18:30
Souhlasím s dr_tom. Jistě, že je tady riziko, ale to je prakticky u všeho. Cokoli se dělá nezodpovědně může dopadnout špatně, ale to neznamená, že by se to automaticky nemělo dělat vůbec. Když budu nezodpovědně strouhat brambor, tak se dost možná říznu do prstu. K článku: Zvrhlý sex? opravdu? v 21. století označíte dotaz na anální sex jako zvrhlý sex? A když mi to partnerka bude dělat pusou tak je to taky zvrhlý sex? a pusa, vzhledem k tomu, že je primárně určena k mluvě a přijímání potravy je taky nevhodná pro praktikování sexu? Bude mi po pravidelné felaci na stáří podle vás nejspíš z úst vypadávat jídlo a kapat sliny, protože jí budu mít roztahanou? A co na to Jan Tleskač? Jasně, že jí do toho nemůže nijak nutit, protože něco takovýho fakt nejde, když to partnerka nechce (jakože sama od sebe, ne když jí přemluví - to pak taky nepůjde). Ale vy to tady podáváte, jakoby to bylo něco co chlapi chtěj protože to viděli v péčku a holky to nechtěj, ale občas se nechaj ukecat. Podle mě to chtějí i holky, ale musíš to udělat hezký. a nespěchej.
dr_tom
19. ledna 2011 • 15:55
Je pravda, že anální otvor není k sexu uzpůsoben, je pravda že zde chybí zvlhčení, je pravda, že jde o tabuizovanou část těla, je pravda to a tamto. Ale není pravda, že při dlouhodobějším praktikování análního sexu může dojít k některým degenerativním změnám, alespoň ne, při dodržování základních hygienických a fyziologických pravidel. Jednoduše řečeno, používejte při análu kondom a opravdu velké množství lubrikačního gelu. Nestrašte proto prosím slečny tím, že když to budou dělat zezadu, tak že se za pár let budou pos... Jinak děkuji za článek, s pozdravem T.D.