Fotogalerie

Zpět na článek

Vraždili a pak si užívali. Takhle odpočívali dozorci z koncentračního tábora v Osvětimi

11 komentářů

Anatolij Vasil
Takové zrůdy byli a jsou nacisti Ukrajinci.Byli a chovali se jako bachaři daleko hůře než Němci.Z deníku lidi co prošli koncentrakama popisují cituji;a modlili jsme se pokaždé aby přišli bachaři Němci a ne Ukrajinci.Kdyz jsem to četla vlasy mě hrůzou z nacistů Ukacek vstávali na hlavě.A dnes se jich někteří budou zastávat!?Mě umučili půlku pribuz­nejch­.Nena­vidim je a mít ráda je nikdy nebudu.To co se jim teď děje je jen karma času a osudu se otočila.
Jaromír Škubal
@Anatolij Vasil Neboj undo, tebe karma taky dostihne. Lhát se nemá. Jsi ženská, nebo chlap?
Alois Rudý
@Jaromír Škubal..Už u tebe klepu na dveře proukrajinský dezoláte. Karma. 😐
Michal Plass
A blížíme se k tomu znovu , otázkou je jestli to Evropa nepotřebuje...
Věra Heidlerová
Předpokládám, že jména těch vrahů jsou známa, osoby identifikované, neboť fotky jsou pěkně čitelné. Ta jména by měla být zveřejněna, abychom jednou nemluvili jen o partě veselých zaměstnanců na výletě. Nepochopitelná je účast žen, tam bych očekávala odpor k násilí, jinak jsou to zrůdy. Strašné je, že se všechno zase opakuje skoro ve stejném balení ve válce Ruska proti Ukrajině. Jak může stát a národ, které byly tak velmi poškozeny II. světovou válkou, jít stejnou cestou jak nacisté??? A OSN nic nekoná......
Anatolij Vasil
@Věra Heidlerová A mezi tyto zrůdy musíme počítat Ukrajince-bachare,kteří se na tom podíleli a byli aktivnější a zručnější než Němci
Jaromír Škubal
@Anatolij Vasil Gulag na tebe, undo proruská.
RASPUTIN
Prostě Němci, a zase jenom čekají na novou šanci.
ckona.hema...@...
Tisíce osamělých sexy dívek z vašeho města! Nejlepší sex seznamka. pojďte a připojte se http://topgirls.***
RASPUTIN
Měl vlastní názor ?