Fotogalerie
Vraždili a pak si užívali. Takhle odpočívali dozorci z koncentračního tábora v Osvětimi
11 komentářů
Anatolij Vasil
0
Takové zrůdy byli a jsou nacisti Ukrajinci.Byli a chovali se jako bachaři daleko hůře než Němci.Z deníku lidi co prošli koncentrakama popisují cituji;a modlili jsme se pokaždé aby přišli bachaři Němci a ne Ukrajinci.Kdyz jsem to četla vlasy mě hrůzou z nacistů Ukacek vstávali na hlavě.A dnes se jich někteří budou zastávat!?Mě umučili půlku pribuznejch.Nenavidim je a mít ráda je nikdy nebudu.To co se jim teď děje je jen karma času a osudu se otočila.
Jaromír Škubal
1
@Anatolij Vasil Neboj undo, tebe karma taky dostihne. Lhát se nemá. Jsi ženská, nebo chlap?
Alois Rudý
0
@Jaromír Škubal..Už u tebe klepu na dveře proukrajinský dezoláte. Karma. 😐
Předpokládám, že jména těch vrahů jsou známa, osoby identifikované, neboť fotky jsou pěkně čitelné. Ta jména by měla být zveřejněna, abychom jednou nemluvili jen o partě veselých zaměstnanců na výletě. Nepochopitelná je účast žen, tam bych očekávala odpor k násilí, jinak jsou to zrůdy. Strašné je, že se všechno zase opakuje skoro ve stejném balení ve válce Ruska proti Ukrajině. Jak může stát a národ, které byly tak velmi poškozeny II. světovou válkou, jít stejnou cestou jak nacisté??? A OSN nic nekoná......
RASPUTIN
Prostě Němci, a zase jenom čekají na novou šanci.
ckona.hema...@...
Tisíce osamělých sexy dívek z vašeho města! Nejlepší sex seznamka. pojďte a připojte se http://topgirls.***
RASPUTIN
Měl vlastní názor ?