Archív

Zpět na článek

JXD: Ještě jednou o trávě za volantem

89 komentářů

waron
20. března 2011 • 23:08
Musím reagovat na individum s nickem KKK999. Chlape, sakra, proberte se, pusťte si do pokoje sluníčko, otevřete si okno, bežte se projít.. ale už se vybodněte na házení špíny na lidi, kteří jsou jiní než vy. Když příhlédnu k symbolice vašeho "KKK", tak je mi jasné, že byste nejradši povinně zavedl ultra krátký sestřih a těžké boty pro všechny, ale stejně nechápu vaši výdrž tady. Je to každého volba, jak si bude ničit život, někdo si dá jointa a pokecá s kamarády, či se pohoupe do rytmu muziky, někdo si hold musí dát deset piv a jít někomu menšímu rozbít obličej.. Ne nadarmo se říká, že chlast je metla lidstva.. Tipnul bych si, že dost pijete a dost už jste toho i vypil, poněvadž vaše nenávistné názory jsou opravdu stupidní. K několika vašim přispěvkům k léčení - tráva sama asi moc věcí nevyléčí, ale pokud je někdo nevyléčitelně nemocný a tráva mu může zlepšit kvalitu života, tak proč by ne.. Vezměte svoje holohlavé kamarády ven, zkuřte se s nimi a užívejte si malých momentů v životě, uvidíte, že to bude lepší, než si krátit chvíli tvořením takového slovního průjmu, jako jste za sebou už zanechal.. Přeji hezký den a více slunce v duši..
dudanus
8. února 2011 • 18:24
Já tedy nehulím,ale ten člověk s nickem kkk999 je dobrej ubožák, dělej se sebou něco chlape, seš úplně mimo!
kkk999
31. ledna 2011 • 12:28
Je vidět, že tam, kde většina normálních zdravých lidí má mozek a díky tomu i zdravý rozum, máš ty a tobě podobní plastový háček, aby ti mícha měla na čem držet...debatou s vyhuleným troubou jak jsi ty už nehodlám dál ztrácet čas....
krejkn
31. ledna 2011 • 20:33
Sekoukam ze nevis o trave skoro nic tak se nemontuj do hulicum napište váš vzkaz!
kkk999
31. ledna 2011 • 20:49
To, co víš ty, jsem já věděl, když ty jsi nebyl ani v plánu, vyhulenče...
bushmann666666
31. ledna 2011 • 11:17
Už asi vím ,proč je pan kkk999 tak plnej nenávisti Zřejmě ho hlodá ,že ho kvůli jeho psychické nezpůsobilosti nevzali k policii A to už je co říct,protože tam vezmou skoro každýho !!! A nebo druhá možnost je ,že si koupil o pár čísel menší spodní prádlo a teď ho ty trenky skrtí na gulách!!
Hoď se do pohody chlape. Zahul si. Vyraž ven a podívej se jak je na tom světě krásně Jinak ti brzo klekne pumpa. Je totiž vědecky dokázáno,že moralisti umíraj dřív než huliči!!! ))
krejkn
31. ledna 2011 • 20:35
souhlasim to je moje rec
kkk999
28. ledna 2011 • 17:37
Kdo má v hlavě zdravý rozum, hulit nebude, protože by si tím jenom ničil zdraví. Výmluvy huličů na to, že si chtějí léčit svoji nemoc hulením, je nestoudná lež a pouhá výmluva. Jde totiž o něco úplně jiného. Každý, v tomto oboru vzdělaný člověk ví, že neléčí hulení trávy, ale pouze jediná substance, a tou je thc neboli k léčení není třeba hulit, stačilo by k tomu čisté thc v tabletách. Ale jak je těm vzdělaným známo, používání jakéhokoliv léku musí schválit SÚKL a aby SÚKL schválil lék, musí být lék náležitě prověřený a odzkoušený, což trvá řadu let. Takže rozhodně to není možné zvládnout během několika týdnů nebo měsíců, jak si to huliči naivně představují.
kkk999
27. ledna 2011 • 18:01
Každý si může udělat sám svůj úsudek, kdo koho začal urážet, zajímavé je, že jenom fetkám vadí argumenty proti, nromálním lidem ne, protože NORMÁLNÍ JE NEHULIT A NEBRAT DROGY!!! Ale vám dvěma toto asi nedojde nikdy, vy dva vyhulení ubožáčci!!!Takové vypatlané hlupáky, jak jste vy dva, mám přímo u dolního konce zad...
Jinak nevěřím, že dojde k plné legalizaci toho svinstva a i kdyby došlo, mně je je to celkem jedno, toto svinstvo budou používat jenom idioti, kteří si neváží svého zdraví!!! Ode mě je to směrem k vám dvěma taky poslední slovo, protože nehodlám ztrácet čas s vyhulenými vypatlanci...ty zpitomělý zfetovaný bušmane, ty že máš střední školu s maturitou? IQ 126? To bude bezpochyby pravda, to jsi mě pobavil... Haha­haha­haha­haha­....­.nauč se česky, osle...Kouzlo: meleš hovna, konečně ses odhalil, kdyby hloupost kvetla, zastíníte oba Floru Olomouc...
kouzlo
28. ledna 2011 • 16:39
Je mi tě opravdu líto ..... Bušman tu napsal argumenty ty jen vykřikuješ hlouposti chováš se jak komunista a to vlastne jsi !!! .... Tak sakra napiš jsem jenom vesnické jelito co papouškuje blbosti kterým nerozumím ale chtěl jsem jednou něco vykřičet do světa a bejt za pana slušného ale nějak jsem to p o s r a l .... A PROTOŽE NEMÁŠ KOULE SI PŘIZNAT SVOJÍ ŽIVOTNÍ PROHRU TAK ALESPOŇ POTŘEBUJEŠ NA NĚKOHO UKÁZAT A UDĚLAT SE NA NĚM !!!!
Tvuj smažák