Komentáře

Zpět na článek

Exministr Drobil: Věci veřejné využívají moji kauzu proti ODS a Nečasovi

11 komentářů

mira178
17. ledna 2011 • 09:27
Drobil měl už dávno sedět tunelář zloděj důkazů mají dost ale žijeme v čechách takže on si bude dělat rozhovory jakej je chudák atd.
pason
14. ledna 2011 • 09:08
To je neskutečné! Někdo chce zneužít všech těch zlodějin a leváren, které na zločineckou organizaci ODS vyplouvají jak na běžícím pásu, proti této straně a premiérovi Nečasovi.....Jestli sám náhodou nekrade, je jeho problém, že je členem této smečky zlodějů.
osmakdegu
14. ledna 2011 • 07:57
Tak nechutně zaujatý a bezzubě vedený rozhovor v Reflexu mě vyburcoval k registraci a prvnímu zapojení do diskuse v mém životě. Proč je polovina interview věnována diskreditaci pana Michálka a popisu jejho neschopnosti, ale nezazní zásadní otázka, proč pan Drobil tedy dle odposlechů nabízel panu Michálkovi místo náměstka? Proč se pořád řeší, komu ta kauza může prospět, ale nikoli pods*** věci, tj krádež státních - a tudíž našich - peněz za bílého dne? Co se to děje v redakci časopisu, který čtu s radostí po celou dobu jeho existence? Že je pan Pečinka, zavilý příznivce ODS a inženýra Klause, vždy zaujatý, to jsem si zvykla a jeho články nečtu, ale ta nákaza se šíří jako mor v posledních několika číslech.
polist
13. ledna 2011 • 16:51
by měl chodit kanálama a už se nikdy neukazovat nikomu na očích.

Ale v Reflexu s ním uděláme rozhovor, on nám určitě něco pěknýho poví a uvede věci na pravou míru, že?

Co takhle rozhovor s Grossem?
mekx
13. ledna 2011 • 15:34
Zajímavé, že by sebeReflexe?
janeklan
13. ledna 2011 • 15:29
A navíc čím dál méně dávající smysl. Přesně jak tu poznamenávají další, vyvolání paranoidní kauzy, že firma ABL ovládne policejní aparát a podobné bláboly jsou právě uměle vyvolané kauzy ODS !!!!!!!!!!!!
Úmyslně se Reflex a tenhle pisálek snaží zakrýt a zakecat podstatu toho případu, že prostě ODS chtěla šlohnout hodně moc peněz, a hlavně že je to velmi běžná a stará praktika těchle monstr stran.

Nevim proč se nezabýváte jádrem případu a blijete hovna o tom, jak je John špatný ministr a jak je ten ubohý Drobil s andělským premiérem a Santou strašně pošpinění.
max6
13. ledna 2011 • 12:40
Je to asi úplně stejné, jako když lidé z ODS využívali kauzu ABL a spoustu dalších k tomu, aby veřejně dehonestovali Bártu a Johna.
carmela85
13. ledna 2011 • 12:29
Nevím nevím, ale mám pocit, že pan Buchert má k objektivitě hodně daleko. Není náhodou placený za neustálé pomlouvání VV?
honza33
13. ledna 2011 • 12:39
nějak provoz časopisu musí financovat))...moc lidí si to už nekupuje...takže není zbytí
mekx
13. ledna 2011 • 12:16
Nemůžu si pomoci, ale články pane Bucherta a jeho názory se mi zdají dost mimo. Sleduji jeho úvahy již delší dobu a mám pocit, že dost rozchází s názory čtenářů Reflexu. Podle mě se Reflex po hromadném odchodu redaktorů před cca rokem dostal na nějakou špatnou kolej...