Život a styl

Zpět na článek

Fantastické fotografie pořízené ve správný okamžik

7 komentářů

jiriydolezalostny
12. ledna 2011 • 14:21
on-line verzi moc lidí nečte...viz diskuze....tak proto na to tady tak kašlou...a fušujou to
sendyman
12. ledna 2011 • 16:15
Protože to fušujou, tak všichni dlouholetí skalní zdrhli...
Navíc se tu ani smysluplně a přehledně diskutovat nedá. Asi to tak chtěj....
sendyman
12. ledna 2011 • 02:31
Maj pravdu, von:
http­://www­.super­.cz/vt­ipky/
a je to tu!
***, kdo by to byl řek´, že dělat novináře na onlajnu RX je tak snadný?!?
vonrammstein
12. ledna 2011 • 04:17
Začíná mě to děsit. Dlouho jsem odolával těm výkřikům, že se z RX stává bulvár, protože tištěnej se furt dá. Ale tohle je fakt ***u ke zdi. Buchert, Volfová, nedejbože Bukvoj...tak to už se nedá. Online je totálně na odpis. Čím dřív to odpískaj, tím líp.
sendyman
12. ledna 2011 • 11:06
který píšou, že teda TAKHLE NE a rušej předplatný. No,můj soukromej názor je, že tištěnej neměli v životě v ruce - nicméně, co se děje tady, nad tím zůstává rozum stát. Místo, aby ukázkama a vysokou úrovní zlákali ke koupi tištěnýho, spíš odraděj. Neumím si představit člověka, kterej RX nikdy nečetl a nekupuje ho ze setrvačnosti a nostalgie, že by se tak rozhodl po návštěvě tady...
A to nemluvím jen o často příšerný gramatický úrovni, ale kde je původní novinařina? Reportáže, úvahy, rozbory... kulový, samej blábol to tu je. BoDo na všechno nestačí a Holec bez Paroubečka je sotva poloviční.
Vždyť jen vyhrabávaj a lepěj sem *** z Gůglu, Trouby, Fanzóny a bůhvíodkud a už se pod to ani nepodepisujou, píšou pod značkama...
Pamatujou "Tržiště senzací" v Mladým světě? Tak to je přesně vono. Akorát, tam to byla jen dvoustránka.... Jo, a takovej malej, nepodstatnej detail: tenkrát se k těm zprávičkám a zajímavostem ze světa člověk jinak dost těžko dostával, takže to byl docela záslužnej počin. Ale dneska? A eště ta úroveň: no považte, kdo kdy viděl ledního medvěda, nebo sobolosa ve vodě...?!?
Jo, a mimochodem: v placený zóně je sice archiv článků, ale k diskusím pod nimi už cesta nevede. Asi měli málo místa...
A co si budem povídat - voni nehonit tady furt toho svýho klona, tak už jich tady taky neuvidím!
vonrammstein
13. ledna 2011 • 00:11
Amen, Sendy. Přesně. V placený nejsem, když vidím tenhle bordel, nehodlám vyhazovat prachy, i když malý. Klona už nehoním, *** na něj. Došly mi nadávky-a taky mi to nějak začalo bejt jedno. Těším se, až ho uvidím v reálu.
vonrammstein
12. ledna 2011 • 01:03
je aranžovaných, takže žádný správný okamžik. Takových sraček se na Super.cz-vtípky denně objeví asi tak dvacet. Fakt to vedete od deseti pod nulu. Pozdravujte přes soudruha Ringiera Stern.