Komentáře

Zpět na článek

Lišák Kalousek: Třetí vzadu se směje

10 komentářů

samael
10. ledna 2011 • 16:25
než Ozubená pleš a jeho parta.
Jarabak
10. ledna 2011 • 12:56
Ona to nebude až tak kalouskova zásluha. To je spíš tím, že si top 09 nikdo nevšímá, protože ve vládě je "přeci kmotrovská ods" a ta může za všechno. Kdyby Nečas jen z pozadí mlčel, tak by na tom nebyl dobře, jako kalousek - jen by toho na něj nalepili ještě víc. To prostě nejde takhle srovnávat, protože novináři a veřejnost pro ně nemají stejný metr. Leda že kalousek dělá něco, co není vidět a co mu tu, obrazně řečeno, kluzkou kůži dává a udržuje. Já mám kalouska docela rád, aby nevznikl omyl No a proč by měl být boj s johnem z masochistických pohnutek? John je naprostý ignorant a naštvaný imbecil a nečas si od něj nemůže nechat všechno líbit. Už tak se divím, jakou má trpělivost. Jeho zájem na udržení vlády a provedení alespoň nějakých reforem je velice silný, spousta jiných by s tím dávno praštila, mít takového "spojence", jako je john a vv. John má v práci jedinou snahu - bojovat s ods. všechno ostatní je až na druhém místě. Nečase je mi líto (tím pádem i mě, prootže on tu snahu vyvíjí mimo jiné i kvůl mě a vám) a kalouskovi úspěch přeji, pro mě je kalousek stejně dobrý, jako ods. Někdy příliš tvrdý, možná bych raděj přeci jen tu ods, ale bude-li kdokoliv z nich schopen svou silou konkurovat levici a středovým chucpatům (zubovová, john a spol.), tak to bude dobré.
kovarik
10. ledna 2011 • 10:42
Je pro novináře profesionála takový problém pochopit, že ta strana se jmenuje TOP09, tedy nikoli Top, protože je to zkratka a ne anglické slovo top ?
lofwyr
10. ledna 2011 • 10:51
Ahá.. Takže Té Ó Pé nula devět ?
kovarik
10. ledna 2011 • 10:42
Je pro novináře profesionála takový problém pochopit, že ta strana se jmenuje TOP09, tedy nikoli Top, protože je to zkratka a ne anglické slovo top ?
kovarik
10. ledna 2011 • 10:38
Pane Holče,
Vy jste na těch OVM v pa Praze byl ? Já ano, takže nemusím brát z druhé ruky, či trapně a hlavně populisticky fabulovat pokud jde o KS. Ano, přišel pozdě na zkoušku a omluvil se. Nepřišel ale pozdě na začátek. Není pravda, že byl dezorientovaný. Obávám se, že dezorientovaný jste Vy a s Vámi ti trapní naivové či hulváti, kteří KS obviňují z toho, že neumí česky (jen kdyby všichni včetně našich novinářů uměli česky tak jako on !) nebo že spí (je často v obraze mnohem lépe a více než ti, kteří "bdí") nebo že mu není rozumět (kdo jde po obsahu a ne po formě a skutečně poslouchá, tak mu rozumí !). A hlavně - KS mmá nulový korupční potecniál ! Co je nám platné, když například Drobil mluví jako kniha a je mu rozumět, když se prostě chystal nám ukrást půl miliardy ?!? A s tím alkoholem, který v souvislosti s KS zmiňujete. To je přesně totéž, jako kdybych já teď napsal, že jste ten článek musel jistotně psát pod vlivem alkoholu ! Spíše si však myslím , že to u Vás není ani alkohol, ani neschopnost, ale nedostatek charakteru, který je třeba k psaní o politice bulvárním způsobem !
lofwyr
10. ledna 2011 • 10:52
Kníže se láskou k alkoholu nijak netají a dezorientovaně vypadá neustále, takže chápu že tobě to tak nepřijde.
dsp.
10. ledna 2011 • 18:31
moorow
10. ledna 2011 • 22:32
Je to až s podivem. V Lidovkách a v Respektu jsou VV zobrazováni jako normální strana, která opravdu bojuje s korupcí. Tady na reflexu se píše jen o tom, jaký je John ÚDAJNĚ hlupák. A lidé už to začínají papouškovat. Kauza Drobil je hrozná, ale John nemohl udělat o moc více. A to, že VV bojují s ODS je jenom dobře, i když já se spíš bojí že třetí se bude smát KSČSSD
Palopetro
10. ledna 2011 • 08:31
Je to tvrdá realita.Nemáme nazbyt.Ty přebytky už promrhaly všechny vlády v minulosti.Jen namátkou bych jmenoval socdem vládu vedenou usměvavým, tehdy miláčkem davu,nyní tlemícím se vychytrale zazobaným Standou Grossem.