Komentáře

Zpět na článek

Zemřel Jiří Dienstbier. Muž pravdy i omylů.

25 komentářů

kodl7
9. ledna 2011 • 18:03
Mrkněte na diskuze pod články - jakou cílovou skupinu zaměřuje redakce Reflexu.
Nebojím se říci, že obecně je úroveň diskuzí pod články v ČR velmi nízká, stačí srovnat s Guardian nebo NYT.
Ovšem Reflex pod vedením Šafra a jeho koňů bezkonkurenčně, dle mého názoru, vede.
To je extrakt žumpy nejtěžšího kalibru.

Jinak si stačí přečíst mnohé Jandourkovy obscesní a zavádějící články, které dokola věnuje levému spektru a Paroubkovi. Miliardové tunely neexistují, pouze ty na levém spektru, samozřejmě, ale to už je poznámka, která není zde ani podstatná.
A to uznávám, že Jandourek je slabý odvar Holce a dalších.
edgar
9. ledna 2011 • 14:57
A co je v tom článku nenávistného a sociopatického?
kodl7
9. ledna 2011 • 13:12
Je orientován na nejbohatší a zároveň na vysoce nenávistné a bezohledné vrstvy české společnosti.
Samozřejmě, že část těchto společenskýc sociopatů ma komunistické předky či rovnou minulost. Viz nejlepší kamáradi a soudruzi novinářského péra od Jandourka : Komárek, Pečínka, Steigerwald, Páral, Bendová a další.
Vonrammstein máte podobnou rodinnou historii jako Jandourek i já, přesto musím říci, že to co propagujete je odporné, nízké a nenávistné.

Stačí si přečíst, jak kultivovaně se vyjádřil ke smrti pana DIenstbiera kovaný pravičák Guido Westerwelle, na rozdíl od té naší vulgární a nenávistné postkomunistické chátry.

Westerwelle: Europa verliert einen "ganz großen Demokraten"

Außenminister Guido Westerwelle (FDP) reagierte bestürzt auf den Tod Dienstbiers. "Mit Jiri Dienstbier verlieren Tschechien und Europa einen ganz großen Demokraten und überzeugten Menschenrechtler", schrieb er in einem am Samstag in Berlin veröffentlichten Kondolenzschreiben an seinen tschechischen Amtskollegen Karel Schwarzenberg. "Wir Deutsche werden Jiri Dienstbier die Durchschneidung des Eisernen Vorhanges an der deutsch-tschechischen Grenze zusammen mit Hans-Dietrich Genscher und seinen unverwechselbaren Beitrag zur Aussöhnung zwischen un***n beiden Völkern nicht vergessen."

http­://www­.spi­egel­.de/po­litik­/auslan­d/0,15­18,738­503,00­.html
pavel1943
9. ledna 2011 • 10:45
EMERY,je mě líto že jsi ještě pořádně nedostal přes dr*ku!
orangutanes
9. ledna 2011 • 07:16
jak může proboha napsat katolík,že by rád hřešil??? ty musíš bejt věřící jak cip...
placirkabodlo
9. ledna 2011 • 11:16
pise se cyp cype
sendyman
12. ledna 2011 • 13:59
Nikde nepíše, že je VĚŘÍCÍ. Ale je bejvalej katolickej kněz!
jiriydolezalostny
9. ledna 2011 • 01:21
podle mě na tom měli podíl všichni: komunisti, Havel a spol, Klaus a spol........ale Reflex zdá se ojediněle už účtuje...zatímco ostatní servry...zatím pouze informují......to, že byl někdo ve straně před norma­liza­cí..­.tak­...to bych většině nevyčítal...mysleli to dobře a chtěli něco změnit a to byla jediná možnost......byl levicovej....Rflx a jeho fans jsou až ortodoxně protilev....
jiriydolezalostny
9. ledna 2011 • 01:26
doufám, že se Reflex odváže, až pojdou skutečný příšery...naší pol...
vonrammstein
8. ledna 2011 • 20:02
docela dost shit článek. Mraky překlepů pomíjím. Dientsbier byl především a navždy komunista a spolubudovatel havloidní parodie na samostatnou republiku. Má lví podíl na tom bordelu, který tu máme namísto slušného, suverénního a sebevědomého státu. Je jedním z hrobařů možností, které jsme v devadesátém měli. Je jedním z hrobařů možnosti navždy vymýtit z téhle země komunismus a komunisty. To, že jeho smrti želí giganti jako Havel a Schwarzenberg jakožto smrti osobního přítele, mluví jasnou řečí. Nejsem cynik a smrt nikomu nepřeju, ale rozhodně tady neslzím dojetím. Čím dřív se tahle stará garnitura odebere na pravdu Boží, tím dřív bude možné zbavit se jejich setrvačného vlivu a pustit se do čistění chlíva, co tu po sobě nechali.