Život a styl

Zpět na článek

JXD: Božíčku, proč tak přitahuji chlapce?

67 komentářů

josua5
20. června 2011 • 08:06
Sem napište váš vzkaz!Riziko je jen jedno. Nejprve zakážeme přírodní medicínu, potom zaútočíme na potraviny
Uvědomte si , že toto vše se děje vzápětí poté, co EU zakázala léčivé rostliny a potravní doplňky - zákaz, který staví mimo zákon nutriční terapie, které pomáhají udržet lidi zdravé a bez nemocí. Nyní, když jsou tyto byliny a dpolňky zakázány, dalším krokem je způsobit, aby lidé měli strach z čerstvé potravy. To proto, že čerstvá zelenina je léčivá, a dokud má veřejnost právo koupit si čerstvou zeleninu, může vždy zabránit nemoci.
To vše je součástí stejného plánu, jak vidíte: udržet lidi v nemocech, odepřít jim přístup k léčivým bylinám a doplňkům, a pak využít jejich utrpení prostřednictvím globálních farmaceutických kartelů
kkk999
28. ledna 2011 • 17:40
Rizika spojená s užíváním konopí:
- bad trip = hororový průběh intoxikace s možnými následky (provokace duševního onemocnění, obyčejně úzkostné nebo
depresivní poruchy, toxické psychozy, úraz při úniku před domnělým nebezpečím, agresivní jednání vůči sobě nebo druhým)
- riziko srdečních arytmií
- poškození srovnatelná s poškozením při kouření cigaret
- flash backy – návrat stavu při intoxikaci, obyčejně je vnímaný nepříjemně

Při dlouhodobém, pravidelném užívání:
- osobnostní změny – projevují se jako váhavost, pomalost, uzavřením se do vlastního, snového světa, …
- poruchy paměti
- snížený zájem o sexuální zážitky (zvláště u mužů, obtíže s erekcí)
pepinie
24. ledna 2011 • 13:33
ahoj Romane, tak ty strašíš i tady jo? ale tady malé chlapce nenajdeš...
mr.nobody
19. ledna 2011 • 16:03
Nechápu že někoho jako kkk999 tak neuvěřitelně baví se do někoho obouvat ,především do JXD a trávit tisíce hodin u komplu psaním těchle trapných rádoby moralizujících odstavců, který jsou plný ničeho. To že si tu masíruje ego kecama tipu " ve znalostech medicíny a práva mi nesaháš po kotníky " ...je to k smíchu ale O.K. někde si to dokazovat musí..ale stále dokola řeči o tom jak Doležal někoho nabádá ať hulí fetuje a já nevím co...bože na nebesích! možná kdyby nebyl zaujatej idiot by si ty články aspoň mohl občas přečíst a pak se třeba alespoň pokusit zamyslet. Neříkám, jasně že se nemůžeš s každým a pokaždé shodovat v názorech, ale proč neustále tak trapně kkk999 musí ukazovat že on je mnohe víc, doležal že je ubožák atd. tak si mysli svoje a drž zobák. Jednou větou, seš ***
kkk999
19. ledna 2011 • 18:12
Nechápu, jak se někdo může pořád dokola zastávat té lidské trosky JXD, který jen díky tomu, že je psychicky nemocný, nesedí ve vězení. To, že mi nějaká ubohá zaslepená fetka tady nadává, to mě nechává zcela klidným. Zamindrákované jsou fetky, protože fetky bez svých fetů nemohou normálně žít. Zobák držet nemohu, protože žádný zobák nemám. Jsem jen rád, že moje názory zaslepeným fetkám vadí, dokazují tím totiž jen svoji neskonalou hloupost. Nobody: Kdyby hloupost kvetla, Flora Olomouc před tebou pobledne a závistí pukne vzteky.
mr.nobody
26. ledna 2011 • 21:48
Prosimtě ta tvoje frázička s Florou Olomouc už je taky ohraná, není snad článek kde by nebyla nepracuješ tam náhodou? beztak tam potají pěstuješ a vyhuluješ se a jen to tady maskuješ těma kecama ne teď vážně většího magora jak ty už asi fakt neznám nechcu se zastávat fetek, co si rvou rypáky pikem, taky se mi to hnusí..ale vem si že je tu třeba řada nemocnách lidí kteří to fakt potřebují ( a prosím nepřesvědčuj mě o tom jak úžasný pokroky dělá věda a medicína, že se dané nemoci léčené marihuanou dají řešit nějakými driáky ) a kvůli lidem jako ty se jim nemůže dostavit úlevy aniž by porušovali zákon
kkk999
28. ledna 2011 • 17:33
Kdo má v hlavě zdravý rozum, hulit nebude, protože by si tím jenom ničil zdraví. Výmluvy huličů na to, že si chtějí léčit svoji nemoc hulením, je nestoudná lež a pouhá výmluva. Jde totiž o něco úplně jiného. Každý, v tomto oboru vzdělaný člověk ví, že neléčí hulení trávy, ale pouze jediná substance, a tou je thc neboli k léčení není třeba hulit, stačilo by k tomu čisté thc v tabletách. Ale jak je těm vzdělaným známo, používání jakéhokoliv léku musí schválit SÚKL a aby SÚKL schválil lék, musí být lék náležitě prověřený a odzkoušený, což trvá řadu let. Takže rozhodně to není možné zvládnout během několika týdnů nebo měsíců, jak si to huliči naivně představují.
kkk999
14. ledna 2011 • 07:33
Varuju všechny slušné a zdravý rozum mající mladé lidi před JAKÝMKOLIV ZKOUŠENÍM DROG, včetně chlastu, kouření cigaret a marihuany!!! Nedejte se mýlit a masírovat si hlavu pošetilými lidmi, kteří vám budou cokoliv z těchto hnojů a sajrajtů vychvalovat do nebe a obhajovat vším možným, rozvíjet tu nesmyslné teorie o škodlivosti čokolády, kávy a čaje, prohlašovat, že JIM SE NIC PŘECE STÁT NEMŮŽE, že ONI TO PŘECE NEMUSÍ, že to mají pod kontrolou, a že ježdění autem nebo uzené maso je taky škodlivé a že je kouření nebo hulení uklidňuje nebo že s tím nemohou přestat, že nemají na to vůli a podobné další hovadiny. Až vás tyto hnusy připraví o to nejcennější co máte, o zdraví a případně i o život, ať už váš nebo někoho jiného, je pak na všechno pozdě a pak už zbude jen smutek a kdyby, mnohým se to líbit nebude, ale je přesto je třeba to všem, kdo sem chodí, dát jasně najevo. Často jedinou odpovědí těchto pošetilců jsou jen osobní urážky a výpady, věcné argumenty ani mít totiž nemohou, tito lidé to dobře vědí, že nemají pravdu, ale nechtějí se s tím smířit, protože by museli uznat, že jsou slaboši, protože toto je mimo jakoukoliv diskuzi...to je možná nepříjemná a pro mnohé nestravitelná pravda...
kkk999
14. ledna 2011 • 07:14
Zase ses ozval zfetovanče, tvoje IQ je hluboko pod úrovni slepičího trusu, ty mi ve znalostech mediciíny a práva nesaháš ani po kotníky, ve zvěrokruhu chybí jedno znamení pro lidi jako jsi ty - znamení osla! Uvedu pár citací z platných zákonů, které asi fetky neznají nebo možná ani znát nechtějí:

§ 287 Šíření toxikomanie
(1) Kdo svádí jiného ke zneužívání jiné návykové látky než alkoholu nebo ho v tom podporuje anebo kdo zneužívání takové látky jinak podněcuje nebo šíří, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti.
(2) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
a) jako člen organizované skupiny,
b) vůči dítěti, nebo
c) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.
(3) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 vůči dítěti mladšímu čtrnácti let.

Listina práv a svobod:
Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti.
makataman
14. ledna 2011 • 01:21
Buď v pohodě! Netboyovi občas dojdou bobule a pak vyvádí čertakusy. O právu ví tolik, co já o rozmnožování mimožemšťanů, ... na všechny by vzal bič, ale se svou tělesnou stavbou (Neser, netboyi! Víš, že vím.) je rád, že vynese koš a keců má i jinak plnou chlebárnu, ovšem bez relevantních argumentů. Je to zastydlej bolševik, kterýmu se neekluje, když kuřáci a pijáci platí spotřební daň + DPH a on z toho taky tyje, ale běda, když tenhle princip využijeme směrem opačným, protože to už ,,platí ze svého'', i když jako pomocná síla ve špitálu je ve výsledku stejně čistý příjemce, ať chce nebo ne.
Takže klid, dej si voraz, nepij, nekuř, nehul, nefetuj a piš si v pohodě dál. Přece se nenecháš utlouct jak můra takovým intelektuálním pygmejem. ;)