Komentáře

Zpět na článek

Premiér Nečas: Od porážky k porážce

12 komentářů

ota49
7. ledna 2011 • 11:10
že se pan "padni, komu padni" stává truchlivou postavou stále více připomínající neúspěšného hudebního skladatele Bédu Foltýna z geniální Čapkovy novely.
piskotecek
6. ledna 2011 • 21:52
je stále stejným užitečným id*ot*t*m, jakým bylo mnoho knedlíků před ním.
Pamatuji si např., jak, když chtěl psát proti Jiřímu Čunkovi, jak psal o Vsetínu jako o hnusném městě v krásné přírodě.
Inu, to jsou ti pražští novináři.
Jsou jich plná "celosttátní" média.
)
krllo
6. ledna 2011 • 20:13
Ale Péťa má hezkou manželku.To je jediné plus na této vládě.
karel551
6. ledna 2011 • 16:33
K Vašemu příspěvku.Nechci polemizovat,či vyjadřovat názor na pány Nečase a Johna,ale postavit se nekompromisně proti názoru,že se nedějě nic strašného.Děje a hodně moc,pánové kolem ODS se připravovali,nebo dokonce vyvedli/snad se to vyšetří/ peníze daňových poplatníků do svých kapes a partajních kas.To je více než strašné,a to podotýkám,že je úplně jedno,která strana to dělá.Mám obavy,že tohle určitě není vláda rozpočtové odpovědnosti.Přeji hezký den.
radouch
6. ledna 2011 • 19:47
No ale pan Holec přece neustále přesvědčoval, jaký bude konec světa, když vyhraje ČSSD, a že musíme volit pravici. Teď sklízí, co chtěl.
zdislava
6. ledna 2011 • 16:00
Uvidíme, kolik jeho nacionalistická a xenofóbní politika přitáhne ODS voličů, 70pct. to rozhodně nebude !
pifl
6. ledna 2011 • 13:02
je zapšklý člověk,všichni jsou hlupáci.Jen on je extra třída dokonalá.Neví ve své žlučovisti,že se tím kvalifikuje na ještě většího hlupáka!
Palopetro
6. ledna 2011 • 13:02
Nezbývá mi než s článkem souhlasit.Pan Nečas promrhal svůj potencionál vedoucího politika v ODS už na počátku svého premi­erová­ní.Je­diným motivem při nástupu do funkce předsedy vlády mu byla obava z toho,že by se mu ji nepodařilo sestavit bez VV.Ustupovat ihned v začátku svého úřadu je sebevražedné pro každou politickou stranu.Rád bych se mýlil,ale tato vláda přežije jen tehdy,pokud Nečas přistoupí na každý sebepitomejší návrh nejslabší koaliční partičky,která působí se svoji politikou referend mezi svými členy- (kolik jich je ani nechci domyslet) -KOMICKY.Pro mě osobně je to signál,že dny této vlády se pomalu sčítají.Konečný součet bude proveden ihned po tom,co VV přejdou do opzice.
pismenacislice
6. ledna 2011 • 14:06
Souhlas. Jen mi, prosím, řekněte, co by tedy ten chudák Nečas měl dělat. Já fakt nevím, babo raď... Že ODS hlasy VV potřebuje, to je fakt. Stejně jako je faktem to, že pro VV není vládní angažmá výhodné - protestní populistické straně vládní odpovědnost nikdy nepřinese žádné voliče - ale na populistickém (a mediálně zajímavém) torpedování vlády by VV vydělaly - zase by vypadaly jako protestní strana.
Palopetro
6. ledna 2011 • 17:21
Já si jen od počátku sestavování vlády myslím,že úlitba Nečase předat véčkařům jedno ze silových ministerstev t.j.MV byl ten nejhorší krok ze všech,který mohla ODS udělat.A to nejsem její volič.K tomu ho patrně přimělo nejasné lavírování VV,na kterou stranu se přikloní.Ostatně si stále více myslím,že právě tato strana je schopna politického veletoče.Když neustále straně klesaji preference,tak se kope na všechny strany ,jako v agonii.