Komentáře

Zpět na článek

Jiří Paroubek vs. Valtr Komárek: Přední socialista uráží starého muže

10 komentářů

kodl7
9. ledna 2011 • 00:00
Sem napište váš vzkaz!

Myslím si, že mě rovněž fascinuje osobnost p. Jandourka, jeho postoje a reakce. Neznám ho, ale část jeho tvorby a chování je pro mě symbol účelové perverze a nejnižšího stupně lidské a profesní prostituce. V tomto Jandourkovem světle a srovnání mi přijde příběh Marie Magdalény jako obraz skutečné světice. Lidsky poctivé a opravdové, bez účelového černo-bílého vidění světa.

Vážený pane Jandourku, spor mezi pánem Paroubkem a Komárkem skutečně není vedený nejlépe. Rovněž lze souhlasit, že Paroubek je zvláštní figurka, ale na druhou stranu dodnes nevím, co vlastně provedl tak strašného, že ho média a ruzní novinářští šmoci Vašeho kalibru propírají?
Chápu, že blog jakého si Jiříka je pro Vás fatální záležitost, na rozdíl od Kauzy Drobil (co to je, chtít ukrást 3 mlrd. nebo zprivatizovat zbytek státního majetku oproti bradavici a občas neobratnému papalašskému chování Paroubka?)
Nicméně Vaše obrana starého muže mi přijde jako hluboce pokrytecká. Rád bych se Vás zeptal, jak se chováte Vy ke starému muži Paroubkovi? Věkový rozdíl je skoro podobný. Viz. celá plejáda Vašich často demagogických a devalvačních článků s minimální informační úrovni, tedy pokud jako informaci nepovažujete různé ubohosti kalibru :
- "Jde ve stručnosti o to, že ve svém blogu (ano, Vasevec.cz má různé blogery, u kterých ale není jasné, jestli za nimi občas není jen jeden autor – Paroubek) "
- Proč o tom mluvit, když Paroubek nic není? Někdo namítne, že je to kopání do mrtvoly. Není. Paroubek není žádná mrtvola. Je jen zombie číhající na to, aby se vrátil. Ve skutečnosti je to Paroubek, u něhož každé vyjádření je výron člověka, kterému se „nepovedl život“ a „sebestředně uznává jen sám sebe“.
- apod.

PS.

- V. Komárek byl dlouhodobý člen KSČ i v 68 (aniž soudím), takže cejchovat Gottw. je maras
- Che s dnešního pohledu jednal jako terorista (aniž soudím)

Dále připojím svůj názor, že V. Komárek vychoval názorovou a novinářskou prostituku Martina Komárka (to j
okuk
8. ledna 2011 • 14:34
Několikrát jsem se na Paroubkovu "vasevec" podíval. Byl jsem znechucen tím, že Paroubek používá fiktivních jmen, aby "ústy těchto zombies" nadával scým politickým oponentům. I ten největší blbec pozná, že věci píše ten samý autor.
stone_pilot
5. ledna 2011 • 21:27
kašlete na Paroubka. Ignorujte ho. To je to, čím toho ubožáka s mesiášským komplexem naštvete nejvíce. Fakt se vám novinářům divím, že se furt hrabete v těch jeho intelektuálních sračkách a děláte mu zadarmo reklamu. Na ten jeho web by mě ani ve snu nenapadlo jít.
von.rammstein
5. ledna 2011 • 22:44
tak tak
i.chess
5. ledna 2011 • 19:07
Přední socialista potvrzuje,že potrefená husa nejvíc křičí a nic víc se nedalo očekávat.
moorow
5. ledna 2011 • 15:47
Jiří Paroubek je ekonomický génius. Chtěl řešit ekonomickou krizi zavedením 13. důchodů a "zvýšením koupěschopnosti penzistů", kteří zřejmě měli znovu nastartovat českou ekonomiku v roce 2009. To je naprostý unikát
Palopetro
5. ledna 2011 • 16:55
jaaan
5. ledna 2011 • 14:49
z jehož líhně vzešli mnozí ministři a ekonomická reforma 90. let, která byla v zásadě správná,........ těmi byl právě pan Komárek podrazenej a odstavenej, bohužel pak nastal Klausův bankovní komunismus a modré tunelaření....... no a Paroubek je nezajímavý, jen jak vidno někteří prý pravicoví pisálci po něm tekné
cernysvetlo
5. ledna 2011 • 13:06
Také se mi zvedl kufr, když jsem četl vyjádření Paroubka. O to jsem radši, že je tam kde je a je pevně doufám, že přijde čas, kdy i ta poslanecká židle pro něj bude obsazená.
pifl
5. ledna 2011 • 13:39
Nejlépe jej ignorovat a nechat ho v zapomění.