Komentáře

Zpět na článek

Korupční kauza: Měli se Nečas s Johnem obrátit na policii?

3 komentářů

muhlhaus
5. ledna 2011 • 13:25
na životní prostředí - B. Moldana, ten ale odešel k TOP09. Právě tato strana je na tom zase zřejmě bledě v oblasti kultury, když nanašla na post ministra nikoho lepšího než toho berounského soudruha zubaře. Možná by si strany ty křesla mohly trochu promíchat.
pismenacislice
5. ledna 2011 • 11:40
Že mi korupce nevadí, to by bylo asi pitomé prohlášení. Ale zas na druhou stranu musím říct, že mi podstatně víc vadí to, že někdo (např. VV) zneužívá téma korupce k tomu, aby v našem státě zaváděl všeobecné fízlování, při kterém se kolegové budou vzájemně nahrávat a odposlouchávat (viz Johnův protikorupční manuál). Já bych třeba ani náhodou nechtěl dělat v prostředí, kde se lidi mezi sebou nahrávají na skryté mikrofony. A taky si myslím, že proti korupci nejde bojovat zákony a ani fízlováním. Řešení spočívá v tom, aby se zásadně dělala výběrová řízení, ve kterých bude cena rozhodujícím kritériem. A taky bych v co největší míře omezil různé dotační programy, které jsou už z principu základem pro korupci (čím méně peněz bude stát přerozdělovat, tím měně půjde ukrást).

p.s. na policii se měl obrátit zejména pan Michálek. A tvrdím, že je dobře, že Michálka odvolali, protože jako šéf fondu totálně selhal - měl tam bordel a ani to sám neuměl vyřešit - a tak šel práskat svým nadřízeným a novinářům - a to jen proto, že si neuměl sám zpacifikovat svoje vlastní podřízené.
marast
5. ledna 2011 • 12:12
Přesně tak, plaťte ODS jejich kampaně a nechte si dál vymývat mozek o fízlování financovaný Vašimi penězi. ODS Vám děkuje.